Vineri,
05.06.2020
Parțial Noros
Acum
17°C

Patru noi semafoare cu buton pentru pietoni au fost puse în funcțiune astăzi (CP)

18 Octombrie 2018 16:32

Patru noi semafoare cu buton pentru pietoni au fost puse în funcțiune astăzi (CP)

Joi, 18 octombrie, au intrat în funcțiune patru noi semafoare cu buton la trecerile pentru pietoni de pe următoarele străzi:

- pe str. Semaforului, la intersecția cu str. Electricienilor - pe str. Calea Dumbrăvii, la intersecția cu str. Marășești - pe str. Rusciorului, la intersecția cu str. Constantin Nottara - pe Calea Gușteriței, la intersecția cu str. August Treboniu Laurian

Primăria Sibiu a luat măsura semaforizării trecerilor pentru pietoni enumerate pentru un plus de siguranță la traversarea acestor artere cu volum mare de trafic.

Comentarii

8 comentarii

RXR

Acum 1 an

Au reusit sa transforme Cal. Poplacii in Cal. Cisnadiei, dimineata este blocata toata strada de cand au montat limitatoarele, se circula bara la bara, in conditia in care strada era un din putinele strazi pe care se circula normal chiar si dimineta. Dar probabil 2-3 pensionari au facut o cerere si repede cineva le-a indeplinit dorinta......Bravo
Raspunde

...

Acum 1 an

Acolo si la alte treceri care deservesc scoli eu zic ca este obligatoriu sa puna semafoare cu buton.
Raspunde

Cartofior

Acum 1 an

Mulțumiri primăriei pentru ca lucrează la creșterea poluării in oraș . Calea Dumbrăvii s-a blocat si mai bine de la semaforul minune !
Raspunde

Ioan

Acum 1 an

Da sunt bine puse toate, poate mai putin inspirat cel de pe Calea Dumbravii: se bolcheaza sensul giratoriu din Piata Aurel Vlaicu - banca Transilvania. Se poate scurta timpul de traversare cu 5 secunde, tine cam mult. Ar fi foarte bun unul si la piata de pe Semaforului
Raspunde

Aaa

Acum 1 an

Un semafor ar fi necesar si la piata din Vasile Aron pentru ca mereu apare cate un pensionar care se lanseaza pe trecere fie ca a auzit ca s-au ieftinit rosiile sau vede ca ii pleaca din statie autobuzul vietii.
Raspunde

mihai

Acum 1 an

Poate ca limitatoarele nu-si mai au rostul daca trecerea pentru pietoni este semaforizata. Dar sigur isi au rostul noaptea, cand cocalarii isi scot masinile pe strazi ;)
Raspunde

Andrei

Acum 1 an

Macar dati limitatoarele jos daca ati pornit semafoarele!!!!
Raspunde

...

Acum 1 an

Bravo si la mai multe! Asta ar trebui sa fie metoda preferata, nu limitatoarele care sugruma traficul inutil (si s-a dovedit dn pacate ca nici nu protejeaza real pietonii, un accident am avut chiar in Sibiu pe Victoriei parca)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus