Miercuri,
16.06.2021
Partial Noros
Acum
16°C

Patru noi semafoare cu buton pentru pietoni au fost puse în funcțiune astăzi (CP)

Patru noi semafoare cu buton pentru pietoni au fost puse în funcțiune astăzi (CP)

Joi, 18 octombrie, au intrat în funcțiune patru noi semafoare cu buton la trecerile pentru pietoni de pe următoarele străzi:

- pe str. Semaforului, la intersecția cu str. Electricienilor - pe str. Calea Dumbrăvii, la intersecția cu str. Marășești - pe str. Rusciorului, la intersecția cu str. Constantin Nottara - pe Calea Gușteriței, la intersecția cu str. August Treboniu Laurian

Primăria Sibiu a luat măsura semaforizării trecerilor pentru pietoni enumerate pentru un plus de siguranță la traversarea acestor artere cu volum mare de trafic.

Comentarii

8 comentarii

...

Acum 2 ani

Bravo si la mai multe! Asta ar trebui sa fie metoda preferata, nu limitatoarele care sugruma traficul inutil (si s-a dovedit dn pacate ca nici nu protejeaza real pietonii, un accident am avut chiar in Sibiu pe Victoriei parca)
Raspunde

Andrei

Acum 2 ani

Macar dati limitatoarele jos daca ati pornit semafoarele!!!!
Raspunde

mihai

Acum 2 ani

Poate ca limitatoarele nu-si mai au rostul daca trecerea pentru pietoni este semaforizata. Dar sigur isi au rostul noaptea, cand cocalarii isi scot masinile pe strazi ;)
Raspunde

Aaa

Acum 2 ani

Un semafor ar fi necesar si la piata din Vasile Aron pentru ca mereu apare cate un pensionar care se lanseaza pe trecere fie ca a auzit ca s-au ieftinit rosiile sau vede ca ii pleaca din statie autobuzul vietii.
Raspunde

Ioan

Acum 2 ani

Da sunt bine puse toate, poate mai putin inspirat cel de pe Calea Dumbravii: se bolcheaza sensul giratoriu din Piata Aurel Vlaicu - banca Transilvania. Se poate scurta timpul de traversare cu 5 secunde, tine cam mult. Ar fi foarte bun unul si la piata de pe Semaforului
Raspunde

Cartofior

Acum 2 ani

Mulțumiri primăriei pentru ca lucrează la creșterea poluării in oraș . Calea Dumbrăvii s-a blocat si mai bine de la semaforul minune !
Raspunde

RXR

Acum 2 ani

Au reusit sa transforme Cal. Poplacii in Cal. Cisnadiei, dimineata este blocata toata strada de cand au montat limitatoarele, se circula bara la bara, in conditia in care strada era un din putinele strazi pe care se circula normal chiar si dimineta. Dar probabil 2-3 pensionari au facut o cerere si repede cineva le-a indeplinit dorinta......Bravo
Raspunde

...

Acum 2 ani

Acolo si la alte treceri care deservesc scoli eu zic ca este obligatoriu sa puna semafoare cu buton.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus