Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
1°C

O nouă extindere de producție în vestul Sibiului. “Planificarea este de 530 de angajați, în total“

O nouă extindere de producție în vestul Sibiului. “Planificarea este de 530 de angajați, în total“

La doi ani de la punerea în funcțiune a fabricii ifm efector, conducerea companiei producătoare de senzori industriali anunță inaugurarea celei de-a doua clădiri de producție.

59 era numărul de angajați cu care ifm efector inaugura, în mai 2018, unitatea de producție de la Sibiu, construită vizavi de Zona industrială vest, pe teritoriul comunei Cristian. Acum, compania a ajuns la 330 de angajați și anunță inaugurarea celei de-a doua clădiri de producție, programată pentru săptămâna viitoare. “Valoarea investiției extinderii este de 3,5 milioane de euro. Suprafața noii clădiri este de 4.000 de mp. Aici este inclusă suprafața de producție, birouri, laboratoare și spații tehnice. Cu hala doi ne-am atins nivelul de dezvoltare maxim planificat inițial“, arată reprezentanții ifm efector, pentru Turnul Sfatului.

Odată cu inaugurarea noilor spațiilor de producție, germanii de la ifm efector caută în continuare angajați. “Extinderea va susține creșterea în Sibiu în următorii trei ani. Planificarea pentru finalul anului 2019 este de 530 angajați, în total“, detaliază cei de la ifm efector.

La inaugurarea celei de-a doua hale de producție, programată pentru ziua de marți, sunt așteptați Martin Buck, preşedintele comitetului de conducere ifm stiftung & co. kg, și Benno Kathan director ifm process gmbh. Produsele pe care le vom dezvolta și pe care le vom produce aici la Sibiu, vor fi vândute la nivel mondial. La Sibiu se vor dezvolta și produce în special senzori inductivi de poziție. Acum câteva săptămâni ne-am hotărât însă să producem la Sibiu și un alt tip de senzori, anume senzori de proces. Primele pregătiri în acest sens s-au făcut deja, iar primul pas de relocare al acestei linii este planificat pentru anul viitor”, anunța Martin Buck, în mai 2016, la inaugurarea primului spațiu de producție.

Legătura ifm cu Sibiul a început în 2006, când compania germană a deschis aici un birou de vânzări, birou care a pornit cu cinci angajați și o cifră de afaceri de 800.000 de euro. Anul trecut, ifm efector srl a înregistrat un rulaj de aproximativ 5,4 milioane de euro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Calator

Acum 4 ani

Si numarul de autobuze Tursib spre zona vest ramane acelasi. E minunat. O "mobilitate" de vis.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

gigea

Acum 4 ani

productie productie si iar productie, de ce nu mergeti la valcea, in slatina, caracal, dabuleni etc ati distrus orasul cu productia voastra de 2 bani. s-a construit pt nivelul intelectual al celor din productie, ati distrus tot ce se putea din oras. Ei accepta saracii si ap de proasta calitate inghesuite etc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus