Miercuri,
26.06.2024
Cer Senin
Acum
19°C

O firmă din Șelimbăr va reabilita drumul dintre Bungard și comună

O firmă din Șelimbăr va reabilita drumul dintre Bungard și comună

Administrația locală Șelimbăr a anunțat că s-a semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare a drumului care face legătura între Șelimbăr și Bungard. Valoarea totală a lucrărilor este de 1,170 milioane lei, cu TVA inclus. Firma care va executa lucrările este Ariadna Imobiliare din Șelimbăr. ”Se vor realiza lucrări de reabilitare a drumului comunal DC 56 Bungard, în comuna Șelimbăr, conținând în lucrări de drumuri pe o suprafață totală de 4.351,287 mp, lungimea drumului – 791,143 m, lățimea părții carosabile – 5,50 m, panta transversală carosabilă – 2,50% spre acostamente și podețe tubulare conform cerințelor din expertiza tehnică cu diametru de 800 mm, conform documentației PT nr. 356/2017, elaborată de SC Neoplan SRL”, se arată în descrierea achiziției directe. ”Este o investiție importantă pentru noi, pentru Consiliul Local Șelimbăr și pentru mine personal, pentru că este singurul drum care face legătura dintre Șelimbăr și Bungard. În plus, ne menținem promisiunea de a realiza proiectele pe care ni le-am propus a le face la începutul anului 2018”, spune primarul Marius Grecu. Termenul de finalizare al lucrărilor este de 12 luni, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ss

Acum 5 ani

Si comuna Bungard,incepand cu podul de la intrarea dinspre Selimbar.?tot satul e varza dupa ce s-a spart asfaltul DUPA reabilitarea integrala a satului!!!!!!!
Raspunde

ana

Acum 5 ani

Bungardul a ajuns o mizerie toate drumurile sunt varza , s-au inceput lucrarile si de 2 saptamani nu am mai vazut pe nimeni sa lucreze ceva , primaria din selimbar va tot laudati cu proiectele voastre dar nu a-ti dus nimic la indeplinire, eu unul domnule primar sa stiti ca votul meu nu il veti avea , imi pare rau dar domnul Maricuta cum a fost el, ce a facut dar a facut si treaba in comuna si satele apropiate , bungarzeni il regreta foarte mult
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus