Luni,
24.06.2024
Parțial Noros
Acum
29°C

Augustin Sava s-a înscris în Pro România

Augustin Sava s-a înscris în Pro România

Fostul director al Aeroportului Sibiu, Augustin Sava, s-a numărat printre cei 20 de sibieni care au votat la Congresul Pro România, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la București. ”Și dânsul este printre cei 20 de membri cu drept de vot, nu are o funcție, însă face parte din echipa organizației”, a declarat coordonatorul organizației municipale a Pro România Sibiu, Nicu Fleșer.

Sava susține că a intrat în politică pentru altfel nu și-ar fi iertat că nu a încercat să facă ceva pentru țară. ”Este singura formă legală de a face ceva, de a protesta la ceea ce se întâmplă, de a protesta legal și de a genera din ideile care sunt într-un segment de populație, mă refer la profesioniști, care să ducă la schimbarea în bine a climatului nu numai sibian, ci și românesc. Sunt atâtea necazuri în țară, toată lumea se ceartă și nimeni nu muncește. Aici trebuie să avem o intervenție, chiar și cei de vârsta mea, pentru că nu putem să trăim nepăsători văzând că tineretul pleacă. Vedeți că sunt firma care nu pot lucra, pentru că nu au oameni. Cred că nu pot fi mulțumit de mine, fără să mă implic. Noi trebuie să modificăm necazurile în care am ajuns. Trebuie să ajungem la un nivel de competență, încât să se transforme social. (...) Toată lumea își numește nepoții, prietenii și așa mai departe. Nu contează în ce segment de activitate economică discutăm, e dezastru”, a declarat Sava pentru Turcnul Sfatului.

Fostul director al Aeroportului Sibiu susține că a văzut în Pro România singurul partid dispus să modifica ”apucăturile” politicienilor. ”Am văzut board-ul partidului, oameni profesioniști. Cel mai bun guvern post-decembrist a fost al lui Victor Ponta, vrem nu vrem să recunoaștem. Înainte și dincolo de acolo, doar scandal. Aruncăm cu toate în Europa, ca să ne rezolve nouă problemele. Am ales Pro România, pentru că aici se mizează pe o modificare a apucătorilor pe care le au politicienii. Clasa politică e toată la fel, nu e mai bun unul decât altul, nu e mai rău unul decât altul, fie putere, fie opoziție. Aici trebuie să facem neapărat ceva. Să oprim cearta în România și profesioniștii să intre în domeniie de activitate în care se pricep cel mai bine și să genereze plus-valoare”, a mai spsu Augustin Sava.

În prima zi a Congresului Pro România s-au organizat discuții pe teme de interes la nivel național, iar în cea de-a doua zi s-au organizat alegerile la nivel central. Conducerea Pro România este formată din președintele Victor Ponta și cei trei prim-vicepreședinți: Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu și Nicolae Bănicioiu. ”În următoarea etapă, membrii Pro România vor alege vicepreședinții care să completeze echipa de conducere națională. Apoi, în viitorul apropiat, se vor desfășura alegeri la nivelul structurilor județene și locale ale formațiunii noastre politice. Reiterăm, cu această ocazie, faptul că Pro România își dorește să coopteze oameni competenți, alături de care să dezvolte un proiect eficient și de durată, oameni care să fie implicați și să îi reprezinte pe toți cei care cred în România!”, se arată într-un comunicat de presă remis de Pro România Sibiu.

Coordonatorul organizației județene Sibiu a partidului este inginerul Gigi Fețeanu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

dancp2

Acum 5 ani

bravo gicule,vreau si eu daca ma face adjunct de sef de aeroport!
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 5 ani

Având în vedere performanțele Aeroportului, nu cred că e o achiziție cu care are cineva de ce să se laude :)
Raspunde

Simpatizant Pro Romania

Acum 5 ani

SUCCES PRO ROMANIA !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus