Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Gafă a ministrului de Interne, Carmen Dan. A încurcat funcțiile ministrului Matteo Salvini

Gafă a ministrului de Interne, Carmen Dan. A încurcat funcțiile ministrului Matteo Salvini

Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a confundat pe Matteo Salvini, vicepreşedintele Consiliului de Miniştri şi ministru de Interne al Italiei, cu Giuseppe Conte, premierul acestui stat. Matteo Salvini se află, marţi, într-o vizită oficială în România, scrie obiectiv.info. „Onorată să primesc vizita preşedintelui Consiliului de Miniştri, ministru de interne al Republicii Italiene, Matteo Salvini, la Ministerul Afacerilor Interne, Romania. Chiar dacă este o întrevedere scurtă, de numai câteva ore, sper să fie una fructuoasă!”, a scris mininstrul Carmen Dan, pe Facebook. Între timp, administratorul contului de FAcebook al ministrului a corectat textul.

De fapt, preşedintele Consiliului de Miniştri este Giuseppe Conte. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-a întâlnit, marţi, la sediul MAI, cu vicepreşedintele Consiliului de Miniştri şi ministrul de Interne al Republicii Italiene, Matteo Salvini. „Discuţiile dintre cei doi oficiali vor viza teme de actualitate de interes pe agenda europeană cu accent pe cooperarea bilaterală în domeniul securităţii şi colaborarea în contextul deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului UE”, se arată într-o informare transmisă de MAI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

kokos

Acum 4 ani

Ce sa-i faci , prostia e contagioasa , a luat-o de la tanti veorica!
Raspunde

///

Acum 4 ani

Dar de vizita dlui johannis in Italia ce ziceti? dar de toaleta dnei Johannis care se crede papusa Barbie\/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus