Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Piața Transilvania va fi închisă două sâmbete consecutiv

Piața Transilvania va fi închisă două sâmbete consecutiv

Consiliul Județean Sibiu a anunțat că Pieța volantă Transilvania va fi închisă următoarele două sâmbete, respectiv în 27 octombrie și în 3 noiembrie.

Decizia a fost luată întrucât SalaTransilvania găzduiește două evenimente cu participare internațională, pentru a căror bună desfășurare este nevoie de punerea la dispoziția participanților a întregii parcări.

Autoritățile județene anunță că sibienii își vor putea face din nou cumpărăturile din Piața Transilvania, direct de la producători, începând de sâmbătă, 10 noiembrie.

Astfel, primul eveniment – Cupa Europei la Taekwondo ITF - se desfășoară în perioada 25-28 octombrie. Organizatorul acestei competiții de arte marțiale aduce la Sibiu aproximativ 1.000 de participanți. Cel de-al doilea eveniment - Transilvanian Grand Prix - va avea loc în zilele de 3 și 4 noiembrie. La această competiție internațională de dans sportiv și-au anunțat prezența sportivi și oficiali din peste 35 de țări. Tot în aceeași perioadă se va desfășura Campionatul Mondial de Juniori 2 Standard și Campionatul Mondial de Seniori 1 10 Dansuri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Gogaie

Acum 5 ani

Si io, de unde mai cumpar rachiu? ...........
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus