Miercuri,
05.10.2022
Parțial Noros
Acum
7°C

Neagu: Actuala guvernare este certată cu propria ei țară

Neagu: Actuala guvernare este certată cu propria ei țară

Deputatul liberal Nicolae Neagu cere printr-o declarație politică investiții publice, singura posibilitate, din punctul său de vedere, pentru dezvoltarea infrastructurii și a micșorării deficitului financiar. ”De doi ani de zile, de când guvernul majorității parlamentare PSD-ALDE, indiferent cum se numea el, Grindeanu, Tudose sau Dăncilă, conduce România, spun același lucru: dezvoltarea României se face doar prin stimularea investițiilor publice locale și prin alocarea a minim 6% din PIB pentru marile proiecte de infrastructură națională. Comisia Europeană, prin vocea comisarului român Corina Crețu, cere același lucru: ca proiectele marilor autostrăzi spre Moldova cu conectare la București, respectiv Iași-Târgu-Mureș să fie depuse la Bruxelles!  Camera de Comerț a României, asociațiile patronale din domeniu, investitorii strategi europeni și nu numai, spun: Venim, dar modernizați infrastructura! Măriți siguranța și scurtați timpul pe care-l petrecem în trafic! Institutul Național de Statistică (INS) ne arată negru pe alb, faptul că deficitul comercial al României se adâncește, ajungând după primele 8 luni ale anului 2018 la peste 9 miliare de euro!”, susține Neagu,

Liberalul este de părere că fără investiții publice, fără dezvoltare, pe termen mediu și lung, nu putem să avem politici publice sustenabile în salarii bugetare și pensii. ” România înseamnă mai mult decât județul Teleorman, unde se vede după o lungă perioadă de conducere administrativă prin Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și PSD, lipsa perspectivei ocupaționale și a confortului populației, datorate lipsei investițiilor publice serioase! Din nefericire constatăm însă că actuala guvernare este certată cu propria ei țară și în an centenar vrea s-o țină nedezvoltată și neracordată Europei secolului 21”, a mai spus Neagu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Bleahh

Acum 3 ani

PSD e ongrupare care a făcut extrem de mult rău țării, dar când opoziția e formată din oameni ca Neagu, alternativa pare mai sumbra...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus