Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Hermannstadt ajunge la jumătatea sezonului. ”Trebuie, încet, încet să strângem puncte”

Hermannstadt ajunge la jumătatea sezonului. ”Trebuie, încet, încet să strângem puncte”

FC Hermannstadt joacă mâine ultimul meci turul sezonului regulat, la Iași, cu Politehnica. Înaintea acestui meci, Vasile Miriuță, antrenorul principal al echipei sibiene, speră ca jucătorii săi să înceapă să strângă puncte. ”Ne deplasăm la Iași, unde ne așteaptă un meci foarte greu. Toate meciurile sunt grele, știm cu toții, indiferent de adversar. I-am văzut pe ieșeni săptămâna trecută, au făcut un meci foarte bun la CFR Cluj. Iașiul e o echipă cu jucători de valoare și care are un antrenor, pe Flavius Stoican, care face o treabă bună acolo. Eu am început cu stângul. Din păcate, nu am reușit contra Astrei Giurgiu să obținem un rezultat pozitiv, așa cum ne-am dorit cu toții. Au fost niște greșeli individuale. Sperăm să nu le mai facem pe viitor. Ne dorim să câștigăm la Iași, pentru că trebuie, încet, încet să strângem puncte. Nu mai avem timp. (...) Am lucrat și săptămâna asta mult la finalizare. Ați văzut, jucăm alt sistem. Nu putem spune că n-am avut ocazii cu Astra, am avut trei ocazii uriașe. Nu am marcat! Suferim acolo, dar să sperăm că vom sparge gheața”, a spus Miriuță într-o conferință de presă.

Partida dintre Politehnica Iași și FC Hermannstadt va avea loc vineri, 26 octombrie, de la ora 18:00. Înaintea acestui meci, echipa sibiană ocupă locul 13 în clasamentul Ligii 1, cu 8 puncte, în vreme ce Politehnica este pe 10, cu 14 puncte.

Mai multe absențe

Vasile Miriuță a mai declarat că mai mulți jucători folosiți din primul minut cu Astra, în urmă cu o săptămână, sunt indisponibili. În plus, tehnicianul nu se va putea baza nici pe cei doi portughezi transferați în urmă cu două săptămâni. ”Din păcate, îmi vor lipsi trei dintre jucătorii care au fost titulari la meciul cu Astra. Unii s-au îmbolnăvit subit, iar alții, în ultima zi, au acuzat niște dureri, așa că mă voi duce la luptă cu cine își dorește, la fel ca și mine, ca echipa să rămână în Liga 1. Am mai spus-o, am venit aici cu gânduri bune, cu sufletul. Cei care vor dori să lupte alături de mine, să scăpăm echipa de la retrogradare, vor rămâne. Cei care se accidentează subit, sau fac febră, vor rămâne acasă sau nu vor mai face parte din lot, ori din gândirea mea pentru viitor. Din păcate, portughezii sunt în urmă cu pregătirea fizică. Când nu joci 4-5 luni, degeaba te antrenezi singur. Nu au ritm de joc, așa că va trebui să așteptăm”, a mai spus Miriuță.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Titi Hambasan

Acum 5 ani

Vointa Sibiu singurul nostru crez, echipa sibiana care a facut istorie, religia sufletului nostru de sibieni! Vointa Sibiu 1856 nu moare!
Raspunde

rosu

Acum 5 ani

Sa nu uitam Chimia Ramnicu Valcea, echipa parintilor!
Raspunde

Sile

Acum 5 ani

In Sibiu numai LSS Vointa Sibiu! Fotbalul sibian nu moare!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus