Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

VIDEO Imagini superbe cu Transfăgărășanul, în cel mai nou film Subaru

VIDEO Imagini superbe cu Transfăgărășanul, în cel mai nou film Subaru

Un filmuleț de 7 minute își poartă curioșii prin cel mai spectaculos drum din lume, străbătut de un bolid Subaru, atent modificat de experți în domeniul auto. Video-ul surprinde imagini superbe cu Transfăgărășanul și în nici măcar zece minute te face să simți că ai văzut un adevărat film de acțiune. 

„Nu am mai văzut nimic asemănător”, își începe Mark Higgins (de trei ori campion al Angliei) povestea despre una din cele mai intense experiențe ale sale ca pilot. Cu emoții din cauza vremii capricioase de pe Transfăgărășan, Mark și copilotul său, Darron Garrod, au trei încercări nereușite de a stabili un nou record mondial. A patra însă este cu noroc, iar filmul întregii experiențe, cu o coloană sonoră care nu putea fi mai potrivită și o priveliște care ne-a făcut să ne simțim ca într-un film demn de proiectat în marile cinematografe ale lumii, a fost postat recent pe facebook-ul Subaru.

Filmulețul a fost postat acum 14 ore și până acum a strâns peste 4.300 de reacții, 700 de comentarii și nu mai puțin de 4.700 de distribuiri.

Aceasta nu este prima dată când Subaru alege Sibiul pentru un spot. În urmă cu trei ani, chiar în inima orașului, cei de la compania de automobile au filmat un spot publicitar.

http://www.turnulsfatului.ro/2015/12/16/video-cum-se-vede-sibiul-reclama-subaru-filmata-acum-cateva-saptamani-nu-se-prea-vede/?fbclid=IwAR1Xi6gg8lP_6xh4iLEbm7LVK0e5-844D_Lbg0o62yryYCKpHFrad692z0g

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2299

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus