Joi,
04.03.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Clipul de prezentare al noului Porsche Cayenne, filmat în Sibiu

Clipul de prezentare al noului Porsche Cayenne, filmat în Sibiu

Noul Porsche Cayenne va fi promovat din această toamnă atât pe piața europeană, cât și în SUA cu un film-poveste realizat la sfârșitul lunii octombrie în mai multe zone din România, printre care Cluj-Napoca, Brașov, Sighișoara, Sibiu și București, anunță profit.ro. Compania germană a ales România după ce Ministerul Turismului i-a ajutat pe reprezentanții acesteia să-și găsească hoteluri, ghizi și să nu se blocheze în procedurile birocratice.

În perioada 21-25 octombrie, circa 7-8 reprezentanți ai producătorului german de automobile Porsche au ajuns în România pentru a filma un spot de promovare a noului Cayenne. Porsche intenționează să inițieze o acțiune mai amplă de promovare a noului Cayenne și a angajat o companie de PR europeană în acest sens. "La solicitarea lor, le-am dat tot sprijinul. Am intrat în contact cu ei prin intermediul ambasadei, pentru că ei au luat în calcul o serie întreagă de țări și de idei și, în urma discuțiilor pe care le-am avut, i-am adus aici. I-am convins să aleagă țara noastră și le-am oferit tot suportul logistic - variante de cazare, fără cheltuială pentru minister, pentru că au plătit ei. Ministerul i-a invitat și le-a oferit sprijinul prin reprezentanții regionali. Noi doar le-am recomandat ghizi, hoteluri, locații de filmare și i-am sprijinit cu tot ce înseamnă legătura cu autoritățile publice locale pentru autorizațiile de filmare și să nu se blocheze în birocrație", a declarat pentru Profit.ro Bogdan Tomoioagă, secretar de stat în Ministerul Turismului. Reprezentanții Porsche au filmat la Cluj-Napoca, la Brașov, la Sighișoara și la Sibiu, iar în ultima zi au ajuns și la București. Tomoioagă spune că filmul de prezentare o să fie un film-poveste pe care o să-l folosească pe site-uri și pe TV.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus