Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Prins în flagrant cu 1 kg de cocaină pe A1, între Săliște și Sibiu| foto-video

Prins în flagrant cu 1 kg de cocaină pe A1, între Săliște și Sibiu| foto-video

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat aproximativ 1,2 kg. de cocaină, 500 de grame de heroină, 30 kg. de tutun și 10.000 de euro, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant și a două percheziții. Un bărbat a fost reținut și, ulterior, arestat.

droguri sibiu (4)

În dimineața zilei de 26.10.2018, pe autostrada A1, între localitățile Săliște și Sibiu, polițiștii au prins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, din București, în timp ce se deplasa cu autoturism, având disimulată, într-un colet aflat în portbagaj, cantitatea aproximativă de un kilogram de cocaină, cu un grad ridicat de puritate, care a fost ridicată pentru cercetări. De asemenea, au fost ridicate pentru cercetări un telefon mobil cu cartelă sim și 4.000 de lei.

droguri sibiu (1)

Din cercetări a rezultat că drogurile ar fi fost procurate din Olanda, fiind transportate pe cale rutieră pe ruta Amsterdam-Sibiu.

În continuare, polițiștii antidrog au efectuat două percheziții domiciliare pe raza Sectorului 2 București și în localitatea Fundeni, județul Călărași, la locuințele folosite de bărbat.

droguri sibiu (3)

La percheziția din localitatea Fundeni, polițiștii au descoperit si ridicat pentru cercetări aproximativ 500 de grame de heroină, aproximativ 200 de grame de cocaină, un pistol, cu proiectil de cauciuc (neletal), supus autorizării, care figureaza ca fiind furat, aproximativ 30 kg. de tutun vrac, tuburi de țigarete, filtre, ambalaje, etichete si alte materiale folosite la confecționarea ilicită a țigaretelor, 10.300 de euro, 1.560 de lei și 200 de coroane daneze.

droguri sibiu (2)

Cel în cauză a fost prezentat procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T., care, după audieri, a dispus cercetarea în stare de reținere. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

În activitățile desfășurate, polițiștii antidrog au fost sprijiniți de polițiști ai inspectoratelor de poliție județene Călărași și Sibiu, precum și de jandarmi.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus