Miercuri,
22.09.2021
Cer Senin
Acum
6°C

HC Sibiu începe primul retur de campionat cu un meci pe teren propriu

HC Sibiu începe primul retur de campionat cu un meci pe teren propriu

HC Sibiu joacă mâine primul meci din returul I de campionat. Handbaliștii sibieni primesc vizita celor de la AHC Potaissa Turda, meciul urmând să aibă loc la Sala Transilvania, începând cu ora 17:30.

Handbal Club Sibiu joacă în etapa a 6-a a Diviziei A contra echipei pe care a întâlnit-o și în prima etapă a campionatului. În tur, formația din Turda s-a impus pe teren propriu la o diferență de 8 goluri, 38-30.

Un egal și o victorie pe teren propriu, în acest campionat

Pentru HC Sibiu va fi al treilea meci consecutiv pe teren propriu, după partida din Cupa României, cu SCM Poli Timișoara, și meciul cu liderul seriei, CSM Oradea. Sibienii speră că vor face un meci bun joi și vor reuși să profite de avantajul propriului teren, având în vedere că sunt neînvinși în această ediție de campionat în Sala Transilvania, obținând un egal și o victorie în meciurile de acasă.

„Este al treilea joc consecutiv pe teren propriu după cel de Cupa României în fața lui Poli Timișoara și cel de etapa trecută, încheiat cu o victorie în fața liderului CSM Oradea. Ne așteaptă un joc dificil în fața celor de la Turda, dar sperăm să continuăm forma bună arătată în jocurile precedente și să câștigăm toate punctele puse în joc”, a declarat președintele HC Sibiu, Matei Damian.
Și Radu David, conducătorul de joc al formației sibiene, speră la rezultat pozitiv. Jucătorii s-au pregătit bine pentru acest meci și vor lupta pentru a obține victoria.
„Ne așteaptă un meci greu, contra unei echipe tinere, care practică un handbal în viteză. În meciul tur ne-au pus probleme cu o apărare avansată, dar noi ne-am pregătit mult în ultima săptămână și sperăm că vom reuși să contracarăm această apărare. Sperăm să facem un meci bun și să obținem un rezultat pozitiv”, a declarat Radu David, jucătorul HC Sibiu.
Radu David

Returul I de campionat

Sistemul competițional din acest sezon este diferit, astfel că în prima fază a competiției se va juca în sistem fiecare cu fiecare, tur-retur I și tur-retur II, urmând să aibă loc două meciuri acasă și două în deplasare în compania tuturor oponenților din grupă.

Pentru HC Sibiu, returul I începe cu meciul cu AHC Potaissa Turda, urmând ca în etapa următoare handbaliștii sibieni să joace tot în Sala Transilvania, în compania formației HCM Sighișoara.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus