Joi,
04.03.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Filmul noului Porsche Cayenne a fost prezentat. Poveste din Transilvania

Filmul noului Porsche Cayenne a fost prezentat. Poveste din Transilvania

Noul Porsche Cayenne este promovat din această toamnă atât pe piața europeană, cât și în SUA cu un film-poveste realizat la sfârșitul lunii octombrie în mai multe zone din România, printre care Cluj-Napoca, Brașov, Sighișoara, Sibiu și București. Filmul a fost urcat pe Youtube de producătorul german.

Noul Porsche Cayenne este disponibil oficial în România de la începutul anului, prețurile celei de-a treia generații a SUV-ului Porsche pornind de la 77.766 euro cu TVA. Dacă prețul de bază este valabil pentru modelul Cayenne cu motor turbo V6 de 340 CP, pentru cea mai performantă variantă, modelul de vârf Porsche Cayenne Turbo, cu motor turbo V8 de 549 CP, nota de plată urcă la 141.964 euro cu TVA (119.298 euro fără TVA).

 

Abilitățile dinamice ale noului Cayenne au fost îmbunătățite prin tracțiunea integrală adaptivă, inclusă în echiparea standard, sistemul Porsche 4D Chassis Control, suspensia pneumatică cu trei camere și sistemul electronic de stabilizare Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC). Pentru prima dată pe Cayenne este disponibil și un sistem de direcție care acționează și asupra roților din spate. (sursa: Autoexpert)

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

jonyjon

Acum 2 ani

Intre ce secunde sa ne uitam, ca nu am reusit sa identific Sibiul in imagini?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus