Marţi,
07.07.2020
Innorat
Acum
14°C

Partidul Popular European se reunește la Sibiu

03 Noiembrie 2018 17:48

Partidul Popular European se reunește la Sibiu

Cel mai important partid politic european, Partidul Popular European (PPE) va organiza o întâlnire a liderilor politici europeni care fac parte din acest organism,  a anunțat astăzi la Sibiu, europarlamentarul Siegfried Mureşan. "Partidul Popular European, înaintea tuturor reuniunilor şefilor de state şi de guverne, organizează o reuniune a şefilor de state şi de guverne ce aparţin familiei noastre politice.  Toţi preşedinţii de ţară şi prim-miniştrii care provin din partide membre ale Partidului Popular European, se întâlnesc pentru a pregăti marele summit, pentru a pregăti Consiliul European. Şi vă imaginaţi că, dacă cancelarul Germaniei, Angela Merkel, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, preşedintele României, Klaus Iohannis, şi toţi ceilalţi prim-miniştri ai PPE se întâlnesc într-o sală să pregătească Consiliul European, atunci deciziile pe care ei le iau vor da coloana vertebrală a deciziei luate la summit-ul mare", a declarat Siegfried Mureşan în cadrul unei conferințe de presă, citat de Agerpres. Pregătirile pentru reuniunea PPE din 2019 de la Sibiu vor începe după Congresul PPE de săptămâna viitoare, de la Helsinki, spune Siegfried Mureşan.

În 9 mai 2019, Sibiul va fi, pentru o zi, capitala politică a Uniunii Europene, aici urmând să se reunească şefii de stat şi de guvern din UE la primul summit european de după Brexit.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Marcela Pușcașiu

Acum 1 an

Si europenii visează să se mute la Sibiu! Doamne, ce oraș minunat avem! Eu si soțul mulțumim zilnic ca suntem sibieni si nu altceva!
Raspunde

rosu

Acum 1 an

Astia nu vin la Sibiu, ci la Hermannstadt. Orasul unde Jean-Claude poate sa se inteleaga cu Klaus si cu unii (tot mai putini) locuitori pe săsește.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus