Joi,
25.02.2021
Ceata
Acum
0°C

Șovăială despre construcția noului spital: “PSD inventează scuze”

Șovăială despre construcția noului spital: “PSD inventează scuze”

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Șovăială, a postat pe pagina sa de Facebook un text în care critică atitudinea liderilor PSD Sibiu, cu privire la construcția noului spital județean. „Consiliul Județean Sibiu a intabulat un teren, a prezentat rezultatele studiului de mediu, a inițiat procedurile pentru realizarea caietelor de sarcini necesare licitațiilor de întocmire a studiilor de fezabilitate, a încheiat un parteneriat cu Primăria Sibiu, a parcurs etape importante,  iar PSD a rămas tot la nivel de povești. Pesediștii  vor ca spitalul să se construiască în alta parte, pe un teren care nu aparține Sibiului și despre care nu există nici măcar un indiciu temeinic că ar putea ajunge al Sibiului. PSD refuză să vină alături nu de PNL sau FDGR, ci alături de instituțiile sibienilor  în acest demers și-și inventează scuze dintre cele mai penibile pentru asta”, a scris deputatul.

Postarea parlamentarului vine după ce în urma cu câteva zile, ministrul Sănătății a declarat că a aflat despre intenția construirii noului spital din Sibiu , din presă. “Dacă ministrul nu știe, nu înseamnă că nu știe nici Ministerul!  Sau a devenit și Ministerul Sănătății o instituție  -vorba cuiva- <unipersonală>?”, se întreabă Constantin Șovăială.

 

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

voci

Acum 2 ani

de fapt se cauta ceva malai proaspat in bacterii ...!!!!
Raspunde

Valjan si Aly baba

Acum 2 ani

Dle Sovaiala santeti rau intentionat si cu minciuna la Sibieni ptr a induce ca PSD trage presul cand clar ministrul sanatati a spus ca doar a auzit de constructia unui nou spital ...doar atata ...De vorbit in Sibiu sa vorbit discuti intre primarie si cons. judetean dar de fapt doar vorbe de a pacali si asi da imporanta alesi pnl fara nici o concretizare reala Presedintele Cons.Judetean nu a prezentat o forma de dosar proiect la ministerul sanatati ptr obtinerea de OK si de fonduri in perspectiva proiectari ... IMPOTENTA totala ala voi PNL si Primarie ...Nu santeti in stare sa fixati locul constructiei da de cum sa mai si construiti un spital Totul este tipica PNL FDGR frecangeala ptr impresie in rest NIMICA ...ARDETI GAZU DE POMANA ....santeti foarte slabi de rasul curcilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus