Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Spitalul Județean, sancționat cu avertisment de ISU, în urma incendiului de acum câteva zile

Spitalul Județean, sancționat cu avertisment de ISU, în urma incendiului de acum câteva zile

În urma incendiului din 3 noiembrie de la subsolul secției de Urologie, pompierii ISU Sibiu au efectuat un control în urma căruia s-au constatat câteva probleme care ar fi cauzat izbucnirea focului. Conducerea Spitalului Județean va lua măsuri pentru a evita apariția unor alte situații de acest gen.

Cercetările efectuate de Spitalul Județean alături de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au relevat faptul că incendiul de acum câteva zile ar fi fost cauzat de exploatarea unei instalații electrice cu defecțiuni și improvizații, respectiv un prelungitor conectat la priză. S-a constat totodată că a fost vorba de mai mult fum decât flacără, au ars mocnit componente de plastic ale unor scule electrice (bormașină, flex).

Urmare a controlului efectuat de către ISU Sibiu, spitalul a fost sancționat cu avertisment, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Pentru a preîntâmpina situații de acest gen, SCJU Sibiu va lua o serie de măsuri:

- realizarea de instructaje colective și readucerea la cunoștința angajaților a deciziilor privind prevenirea  incendiilor și măsurile specifice pentru sezonul rece;

- afișarea de afișe risc incendiu în cadrul instituției;

-verificarea respectării de către personalul spitalului a normelor de prevenire și stingere incendii.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/11/03/incendiu-in-subsolul-sectiei-de-urologie-de-la-spital-al-doilea-incident-intr-o-saptamana/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

smecherii

Acum 3 ani

de tot rasul/plansul......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus