Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

HC Sibiu joacă al 4-lea meci consecutiv pe teren propriu

HC Sibiu joacă al 4-lea meci consecutiv pe teren propriu

HC Sibiu va disputa în acest final de săptămână al patrulea meci consecutiv pe teren propriu. Handbaliștii sibieni vor juca, în etapa a 7-a a Diviziei A, în compania celor de la HCM Sighișoara, partida urmând să aibă loc în Sala Transilvania, duminică, 11 noiembrie, ora 16.

Suporterii sibieni sunt invitați duminică la sală, să îi susțină pe handbaliștii sibieni în încercarea de a obține o nouă victorie. Jucătorii HC Sibiu au moralul ridicat după ce au reușit să câștige ultimele două meciuri disputate în Sala Transilvania și speră că vor triumfa și în partida cu echipa din Sighișoara, pentru a urca în clasamentul Seriei D.

„Venim după o serie de rezultate bune, am legat două victorii și ne dorim mult să continuăm cu o a treia duminică. Însă nu va fi ușor , ne așteptăm la un joc dificil în fața celor de la HCM Sighișoara, echipă care ne-a învins pe teren propriu în turul acestui campionat. E un meci foarte important pentru noi fiindcă o eventuală victorie ne-ar duce în partea superioară a clasamentului grupei. Avem încredere în echipa noastră, sunt convins că o să facem un joc bun și o să câștigăm acest joc în fața propriilor suporteri”, a declarat înaintea partidei de duminică președintele HC Sibiu, Matei Damian.
Cele două formații s-au întânit și în etapa a 2-a a turului de campionat, partida fiind câștigată de sighișoreni, cu scorul de 31-23.

Trei partide, până la finalul anului

După meciul cu HCM Sighișoara, HC Sibiu va mai avea de disputat trei partide, până la finalul anului, două în deplasare și unul pe teren propriu.

17 noiembrie: HC Szejke Odorhei – HC Sibiu

24 noiembrie: HC Sibiu – CS Minaur Baia Mare

1 decembrie: CSM Oradea – HC Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus