Miercuri,
28.10.2020
Ceata
Acum
6°C

TSTV cu Bucur Bogdan: Centura ocolitoare a Rășinariului și viitorul tramvaiului spre Sibiu

09 Noiembrie 2018 10:35

TSTV cu Bucur Bogdan: Centura ocolitoare a Rășinariului și viitorul tramvaiului spre Sibiu

Invitatul ediției de astăzi a Turnul Sfatului TV este primarul comunei Rășinari, Bucur Bogdan. Acesta explică, printre altele, când va fi gata noua grădiniță, de ce nu poate avea Rășinariul o centură ocolitoare pentru a evita traficul cauzat de turiști, dar și ce viitor are tramvaiul spre Sibiu, care deocamdată nu produce nici pe departe cât a costat.

”Acest an a început destul de greu pentru că previziunile noastre bugetare nu s-au adeverit. În fiecare an, în luna noiembrie, se fac niște previziuni pentru următorii cinci ani și noi cam știam unde o să avem bugetul pentru anul 2018, dar din păcate, cu modificările la Legea Bugetului, bugetul nostru s-a micșorat cu aproximativ două milioane de lei, o sumă destul de importantă din punctul meu de vedere pentru că banii trebuiau să meargă spre investiții, reparații de drumuri în principal”, spune Bucur Bogdan la TSTV.

Mai multe de spre marile investiții din Rășinari vedeți mai jos:

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Tica Hampu

Acum 1 an

Ce se mai aude de metroul din Saliste? Chiar nu se mai face nimic?
Raspunde

BlaBla

Acum 1 an

Legat de tramvai, normal ca nu produce daca: 1. Nu exista un panou, pe undeva prin statii macar, care sa informeze despre orarul asa numitului tramvai turistic de weekend 2. La Centrul de Info turistica in Rasinari, daca intrebi de orar, se da din umeri. 3. Legat de, mult spus, orar, nimic nu e sigur. Exemplu, am vrut sa mergem intr-o dimineata cu el, era garat la ZOO dar era pt. o piesa de teatru. Cu un astfel de ''management'' si normal ca nu merge...
Raspunde

Alzara 1918

Acum 1 an

Traseul normal era pana Cimitir .
Raspunde

TiTi

Acum 1 an

in ani 60 era traseul "normal" de la gara sibiului pina la rasinari
Raspunde

alin

Acum 1 an

Pe cand se va curata satul de gunoiae!! pe cand se va curata Steaza?? E atat de simplu....
Raspunde

McD

Acum 1 an

De ce nu incercati sa colaborati cu Poplaca, Cristian si Orlat pentru a face o linie de tramvai in comun care sa lege cele 4 localitati? Relieful permite dezvoltarea unei astfel de linii si cred ca ar fi utila atat pentru localnici cat si pentru turisti. Referitor la centura localitatii, mai studiati putin posibilitatile primariei de a cumpara terenurile , pe care ulterior sa se amenajeze drumul ce poate ocoli comuna dar si acest aspect in colaborare cu comunele limitrofe si cu sprijinul Consiliului Judetean...singuri nu veti reusi niciodata...sau poate cu alt primar instarit...
Raspunde

Jean-Luc Picard

Acum 1 an

Cu tot respectul, linia aia de tramvai e o gluma proastă. Tramvaiul nu are absolut nici un viitor până nu scoateți liniile vechi și deformate și faceți ceva nou, ideal cu bani europeni.
Raspunde

Oli

Acum 1 an

Dragnea e de vina .....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus