Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Începe Ars Hungarica, la Sibiu: peste 30 de evenimente

Începe Ars Hungarica, la Sibiu: peste 30 de evenimente

Sâmbătă, de la ora 17:00, este programată deschiderea oficială a celei de-a noua ediții a Festivalului Ars Hungarica.

Deschiderea festivalului include un spectacol de gală la care sunt invitați artiști din România și Ungaria. Pe scena Sălii Thalia vor urca atât membrii Corului de copii al Operei Maghiare din Cluj, cât și artiștii Şcolii de muzică Vasutas - Pesti Broadway Stúdió, din Budapesta, de exemplu. Programul include și degustări de produse ungurești. ”Festivalul cultural maghiar este evenimentul care prezintă patrimoniul, tradiţiile, bogăţia culturii maghiare prin deschidere către publicul larg. Cele peste 30 evenimente, printre care prezentări gastronomice cu degustare, concerte de muzică clasică, jazz, pop, rock, spectacole de teatru și pentru copii, vernisaje de expoziţii, prezentări de cărţi, conferințe, bal tradițional, proiecții de filme oferă un excelent cadru de interacțiune pentru publicul vizitator, între artiști, invitați, și organizatori”, se arată într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului de către organizatori, Asociația HÍD - Centrul Cultural Maghiar din Sibiu.

Ars Hungarica se desfășoară în perioada 10 – 18 noiembrie, iar programul pe zile include vernisarea unor expoziții, prezentări de carte, spectacole pentru copii, dar și degustări de vinuri sau pălincă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus