Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

ACTUALIZARE. Agresorii din Dumbrăveni au fost eliberați

ACTUALIZARE. Agresorii din Dumbrăveni au fost eliberați

Șase bărbați din Dumbrăveni au fost reținuți astăzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, respectiv vătămare corporală. Polițiștii sibieni i-au reținut pe bărbați după ce, în 2017, aceștia ar fi fost implicați într-un scandal de amploare, câteva persoane ajungând chiar în spital.

Actualizare. Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar 60 de zile față de cele 6 persoane din Dumbrăveni, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Știre inițială. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut 6 persoane, în urma acțiunilor desfășurate cu sprijinul Poliției Municipiului Sighișoara (I.P.J. Mureș), Poliției Orașului Dumbrăveni și Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Sibiu, pe raza localităților Sighișoara (Mureș), Dumbrăveni, Șaroș pe Târnave și Ernea.

În fapt, în cursul lunii iulie 2017, în orașul Dumbrăveni, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între două grupuri de persoane în vârstă de aproximativ 30 de ani, domiciliate în orașul Dumbrăveni și localitățile apropiate, a izbucnit un scandal care a degenerat în acte de violență, în urma conflictului mai multe persoane necesitând îngrijiri medicale, două dintre acestea prezentând chiar leziuni care au necesitat între 130 – 140 de zile de îngrijiri medicale.

Ca urmare a celor constatate în urma acestui scandal, s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, respectiv vătămare corporală.

În această dimineață, polițiștii sibieni au declanșat o acțiune de amploare cu scopul punerii în aplicare a 17 mandate de aducere emise pe numele persoanelor implicate în agresiune, 13 bărbați și 4 femei, cercetate penal pentru săvârșirea de infracțiuni cu violență. În urma investigațiilor desfășurate și audierii celor identificați, s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță față de 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 66 de ani, domiciliați în orașul Dumbrăveni.

Cei șase urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, respectiv vătămare corporală.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus