Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
-2°C

Cazierele se eliberează cu greutate, din cauza unei avarii la sistem

Cazierele se eliberează cu greutate, din cauza unei avarii la sistem

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, iar activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar este îngreunată, anunță Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române .

Certificatele de cazier judiciar se eliberează cu greu zilele acestea, din cauza unei avarii. Potrivit reprezentanților Poliției Române, problema este însă gestionată și va fi rezolvată în cel mai scurt timp.

„În acest moment colegii de la structura de comunicații și informatică lucrează pentru remedierea situației apărute, în cel mai scurt timp. Structurile de cazier judiciar vor putea primi în continuare cereri de la cetățeni, urmând ca documentele să fie emise ulterior, în termenul legal de 3 zile. Imediat cum vor apărea informații noi, le vom aduce la cunoștința opiniei publice”, anunță aceștia.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus