Vineri,
05.06.2020
Innorat
Acum
25°C

Firea: Dragnea a ordonat intervenția violentă la protestul din 10 august

12 Noiembrie 2018 09:27

Firea: Dragnea a ordonat intervenția violentă la protestul din 10 august

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că președintele PSD împreună cu membri de partid foarte apropiați au pus la cale atacul violent al jandarmilor împotriva protestarilor la mitingul din 10 august. Afirmația a făcut-o în cadrul unei emisiuni a postului de Televiziune România TV.  „Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost așa. Vrea să transforme capitala României, municipiul București și să ajungem precum Beirut”, a declarat Firea, citat de Digi24.

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat (PSD) Constanţa, Felix Stroe, consideră că primarul Capitalei, Gabriela Firea, „s-a dedat la atacuri de o violenţă extremă şi s-a lansat într-o serie de afirmaţii lipsite de logică şi dovezi, aducând prejudicii grave de imagine partidului”. Stroe spune că probabil prin astfel de afirmaţii Firea doreşte să creeze o ruptură şi excluderea sa din partid. El a precizat că Gabriela Firea face afirmaţii puerile, lipsite de orice fundament, acestea fiind ale unei persoane însetate de răzbunare.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

motanul garfield

Acum 1 an

Hai, fa, femeie, ca esti penibila/ Acum ti-ai amintit de tarasenie? Pana acum unde ti-a fost capul? Traiti-ar Pandele sa-ti traiasca!
Raspunde

motanul garfield

Acum 1 an

Adica trai-ti-ar///
Raspunde

kokos

Acum 1 an

Si , dupa declaratia asta inca nu a fost citata de procurori pentru declaratii?Se confirma ca procurorii nu sunt interesati de aflarea vinovatilor , ori le e frica ori au fost cumparati!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

toma

Acum 1 an

De ce aceste precizari? Se indoia cineva ca maretul far a dat ordinul ca sa fie gazati oameni cu copii la protest? Poate ca tot ai lor sunt cei ce nu cred asta asa cum unii nu credeau ca nea ceasca e cel ce a dat ordin sa se ia curentul in epoca de aur, cica el nu ar fi stiut...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Anonymus

Acum 1 an

nici usturoi nu a mancat nici gura nu ii miroase... :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus