Joi,
29.07.2021
Cer Senin
Acum
25°C

Sibiul, una dintre destinațiile incluse în planul de promovare a Românei cu ocazia organizării Campionatului European de Fotbal din 2020 (CP)

Sibiul, una dintre destinațiile incluse în planul de promovare a Românei cu ocazia organizării Campionatului European de Fotbal din 2020 (CP)

Ministerul Turismului a ales să includă Sibiul în Planul de promovare a României EURO 2020. Astfel, județul nostru se regăsește printre destinațiile turistice ce urmează să fie promovate în cadrul Campionatului European de Fotbal ce va avea loc în iunie 2020. Sibiul se numără printre cele șapte județe, alături de Constanța-Litoralul Mării Negre, Tulcea-Delta Dunării, Prahova-Sinaia, Brașov, Mureș-Sighișoara și Suceava- Bucovina, care vor fi promovate ca destinații turistice preferate de suporterii ce vor ajunge în România odată cu organizarea unuia dintre cele mai mari evenimente sportive din Europa, Campionatul European de Fotbal.

„Sibiul se va regăsi în Planul de promovarea a României Euro 2020 al Ministerului Turismului, întrucât este o destinație turistică importantă pentru țara noastră și chiar consider că suporterii care vor ajunge în România cu ocazia Campionatului European de Fotbal pot petrece o vacanță de neuitat în județul nostru. Ministerul Turismului nu a ales întâmplător ca Sibiul să se regăsească în acest plan de promovare, ci tocmai pentru că vorbim despre o destinație cu recunoaștere internațională pentru frumusețea locurilor. Sibiul va deveni astfel un punct de atracție pentru un public dornic să exploreze țara noastră, dar care, în același timp va căuta locuri în care să se distreze, să mănânce tradițional și să se relaxeze. Trag un semnal de alarmă autorităților locale, care ar trebui să fie pregătite să primească turiștii ce vor sosi în România la EURO 2020. E important să avem un aeroport bine pus la punct, mijloace de transport, șosele asfaltate, locuri de parcare samd”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

euro 2020_1

În acest context, astăzi, la Ministerul Turismului a avut loc o întrunire a membrilor Comitetului Interministerial pentru EURO 2020.

“Am avut deosebita plăcere să-l am alături pe Gică Popescu, coordonator EURO 2020 din partea Guvernului României. Domnul Popescu împreună cu ceilalți membri ai Comitetului, reprezentanți ai industriei de turism și ai autorităților locale au fost receptivi în legătură cu propunerea noastră de a pune bazele unui plan de promovare a României cu ocazia organizării Campionatului European de Fotbal în anul 2020. Am încredere că, astfel, vom avea toate premisele pentru un proiect de succes”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif, în cadrul dezbaterii privind planul de promovare a României pentru EURO 2020.

euro 2020_4

România va găzdui patru dintre meciurile campionatului în faza optimilor de finală și faza grupelor în cadrul UEFA 2020. Evenimentul va fi un prilej unic pentru promovarea României ca destinație turistică. Ministerul Turismului urmărește ca promovarea României, cu ocazia Campionatului European de Fotbal din 2020, să-i determine pe suporterii, care vor ajunge la București, să-și prelungească șederea în țara noastră și, în acealși timp, să-i motiveze să revină pentru a-și petrece vacanțele în România alături de prieteni și familie.

euro 2020_3

În 2020 România va fi una dintre gazdele Turneului European de Fotbal. România se numără printre cele 12 țări europene cu drepturi depline care va organiza Campionatului European de Fotbal în iunie 2020. UEFA Euro 2020 va fi cea de-a 16-a ediție sportivă și se va desfășura pentru prima dată și în țara noastră.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus