Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Teatrul GONG: La un bilet cumpărat, unul în plus va fi trimis gratuit unei familii nevoiașe

Teatrul GONG: La un bilet cumpărat, unul în plus va fi trimis gratuit unei familii nevoiașe

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu dublează fiecare bilet vândut la reprezentațiile din ultimele două sâmbete din noiembrie cu un „bilet în alb”, ce va putea fi folosit pentru o intrare gratuită la spectacolele programate în perioada decembrie 2018 – februarie 2019.

„Biletele în alb” vor fi emise la finalul lunii și vor fi puse la dispoziție gratuit familiilor cu o situație materială precară.

„Fiecare copil are dreptul la cultură! Deși menținem prețul unui bilet la un nivel scăzut de 7 sau 9 lei, pentru multe familii acest cost e prea mare. Iar noi ne dorim ca fiecare copil să vină cel puțin o dată pe an la teatru. Din acest motiv am propus soluția cu biletele în alb, ce vor fi distribuite începând de miercuri, 28 noiembrie, la sediul Agenției de Bilete din foaierul Teatrului Gong. Orice părinte va putea să ceară un bilet alb, fără a da alte detalii. Aceste bilete vor fi preschimbate într-un tichet gratuit la spectacolele viitoare, în limita locurilor disponibile.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.
Cele trei spectacole programate în datele de sâmbătă, 17 și 24 noiembrie, sunt „Scufița Roșie” în regia lui Diego Aramburo, „Povestea celor trei purceluși... care sunt patru” în regia Evei Lábadi-Megyes și „Aventurile lui Pinocchio” în regia lui Lilly Krauss-Kalmár.

Accesul publicului la oricare din reprezentații se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru programul complet de evenimente, vă rugăm să vizitați teatrulgong.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

@Lilinuș

Acum 5 ani

Bravo! asa se face PR!
Raspunde

MARCEL

Acum 5 ani

Raspunde

Andreea

Acum 5 ani

Eh, bagare in seama de director.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus