Miercuri,
22.09.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Spitalul Județean Sibiu a cumpărat 64 de rampe de oxigen noi, cu 160.000 lei

Spitalul Județean Sibiu a cumpărat 64 de rampe de oxigen noi, cu 160.000 lei

 

Consolele au fost repartizate în cadrul secțiilor unde este nevoie de astfel de echipamente, după cum urmează:

  • 24 de rampe speciale cu o valoare de 60.000 lei în cadrul Secției Anestezie Terapie Intensivă, unde au fost înlocuite toate rampele anterioare care aveau o vechime între 13 și 15 ani. Această dotare completează modernizarea din octombrie 2017, când secția a fost dotată cu 19 paturi electrice performante, cu o valoare de 159.663,86 lei + TVA, fonduri asigurate de către Consiliul Județean Sibiu;
rampe de oxigen (2)
„În momentul de față, atât rampele de oxigen cât și toate paturile din cadrul celor două rotonde ale secției, corespund cerințelor actuale de îngrijire a pacientului critic, facilitând activitatea personalului medical și îngrijirea pacienților.  Avem condiții moderne și mulțumim directorului administrativ dl. Robert Fotache pentru implicarea în modernizarea echipamentelor secției”, a declarat Dr. Mihai Sava, medicul șef al Secției Clinice ATI.
  • 12 rampe de oxigen pentru Compartimentul Terapie Intensivă Cardiologie;
  • 11rampe de oxigen pentru Secția Clinică Ortopedie;
  • 10 rampe de oxigen pentru Secția Chirurgie I;
  • 7 rampe de oxigen în cadrul Secției Clinice Urologie unde nu au existat înainte astfel de echipamente.
rampe de oxigen (4)
„Aceste rampe de oxigen erau deosebit de necesare pentru a crește calitatea serviciilor medicale și a condițiilor de tratament dar și de igienă din cadrul secțiilor menționate și ne bucurăm că am reușit să le asigurăm atât pacienților cât și medicilor condiții mai bune”, a precizat directorul administrativ al spitalului, Robert Fotache.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus