Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Comunitatea antreprenorilor din Sibiu își dă întâlnire mâine, la Sala Thalia

Comunitatea antreprenorilor din Sibiu își dă întâlnire mâine, la Sala Thalia

Sibiu Startup Talks transformă vineri Sala Thalia într-un spațiu dedicat exclusiv antreprenorilor sibieni. Dezbateri pe rolul antreprenoriatului în comunitate, întâlniri cu absolvenții cursului Startup Hub Sibiu și numeroase surprize îi așteaptă pe cei care vor alege să participe, iar intrarea este gratuită.

Evenimentul va fi împărțit în trei momente importante: EduHub Community Panel, în care se dezbate rolul antreprenoriatului în comunitate. Discuțiile vor fi moderate de un nume important al comunității antreprenorilor – Mark Turell, din Berlin. Urmează apoi o sesiune de networking, dedicată celor peste  500 de absolvenți ai cursului de antreprenoriat Startup Hub Sibiu.

La final, cei pasionați de tehnologie și idei pentru un startup pot să își prezinte proiectele în cadrul concursului Idea Jam, powered by Innovation Labs. Curajoșii vor primi sfaturi de la membrii juriului și câteva ponturi în ceea ce privește pașii următori în business-ul ales. Cele mai bune idei de startup vor fi premiate.

Programul evenimentului:

► 15:00-16:30, EduHub Community Panel: dezbatem rolul antreprenoriatului in comunitate, alături de antreprenori cu experiență. Discutii moderate de Mark Turell, din Berlin, fondator și CEO Orcasci;

► 16:30-18:00, Entrepreneurs Lab: networking adresat celor 500+ absolvenți ai cursului de antreprenoriat Startup Hub Sibiu;

► 18:00-19:30, Idea Jam: dăm startul programului Innovation Labs Sibiu 2019! Dacă te pasionează tehnologia și ai o idee pentru un start-up, vino și află potențialul ei în cadrul concursului Idea Jam. Cele mai bune idei vor fi premiate.

*Tombolă, premii, networking, food & drinks sunt incluse.

Mai multe informații veți găsi și pe pagina de facebook a evenimentului Sibiu Startup Talks.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus