Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Premieră la Sala Transilvania : Cel mai mare spectacol de comedie

Premieră la Sala Transilvania : Cel mai mare spectacol de comedie

Trei dintre stand-uperii momentului vin la Sibiu. Pe 23 decembrie, se anunță „Cel mai mare show” la Sala Transilvania. Atunci,  Bordea, Micutzu și Badea își vor scoate glumele din „tolbă” pentru a face o sală întreagă să râdă.

De la ora 21:00, cei trei stand-uperi îi invită pe sibieni la un show de zile mari. Pentru cei interesați, biletele au fost puse în vânzare și online. Acestea pleacă de la 39 de lei și pot urca în funcție de locul ales în sală.

„Pentru prima dată în această formulă într-un turneu național, cei trei artiști de top, Badea, Bordea și Micutzu promit un super show de comedie. Show-ul va avea loc la Sala Transilvania, o locație accesibilă pentru toată lumea. Și pentru că e duminică, e o ocazie perfectă pentru relaxare, glume și alte chițibușuri”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook. 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2032

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus