Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Târgul de Cariere revine la Sibiu cu o noutate: digitalizarea CV-ului

Târgul de Cariere revine la Sibiu cu o noutate: digitalizarea CV-ului

Sibienii care își caută un loc de muncă au posibilitatae să și-l găsească pe 27 și 28 noiembrie. În această perioadă la Sibiu va avea loc o nouă ediție a Târgului de Cariere. Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10:00-19:00, respectiv 10-18:00, la Hotel Ramada.

Potrivit organizatorilor, la eveniment participă peste 30 de companii din cele mai variate domenii: inginerie, contabilitate, producție, IT, resurse umane sau alimentație. Companiile au inclus oferte din categoriile entry-level, nivel mediu și avansat. Peste 1000 de locuri de muncă sunt disponibile, existând posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență. Companiile Azets, STC, Faurecia, Veoneer, IFM, Bertrandt, BearingPoint, Odu Manufacturing, Bosch Automotive, Stefanini, Swoboda, Xella, ACCU Quality Services, Simea, E. ON Dialog și Remax au pregătit cele mai bune locuri de muncă pentru candidați.

Prin intermediul eJobs este introdusă noutatea acestui sezon și anume digitalizarea CV-ului. Participanții vor putea să-și depună CV-ul în câteva secunde la compania unde vor să se angajeze. Candidații își pot imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO. Ei pot genera un QR Code folosind aplicația eJobs-Locuri de muncă și astfel au posibilitatea să li se scaneze codul de pe telefon și pot să-și actualizeze oricând CV-ul pe care vor să-l depună. Totodată, cei care vor trece pragul evenimentului, vor putea să-și compare salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată de eJobs. Candidații au astfel ocazia să constate dacă primesc salariul cuvenit la actualul loc de muncă, în funcție de anumiți factori cum ar fi experiența în domeniu, regiunea geografică, beneficiile de la locul de muncă.

sibiu1

„Târgul de Cariere este un eveniment care se dezvoltă în permanență, iar pentru acest sezon ne-am dorit să sporim interacțiunea dintre angajatori și candidați. Procesul de digitalizare a CV-ului eficientizează recrutarea, profilul candidatului fiind vizualizat de companii mult mai rapid. Prin intermediul aplicației, toate CV-urile ajung în câteva secunde în baza de date a firmelor, iar acest lucru sporește șansele de angajare a unui candidat. Faptul că peste 30 de companii participă la eveniment este un lucru îmbucurător, pentru că există o mare varietate de locuri de muncă, iar participanții pot să-și găsească cel mai potrivit job.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.
La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 3000 de candidați, interesați de job-uri, dar și de activitățile noi desfășurate în cadrul evenimentului.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/sibiu.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus