Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Nominalizatul PSD pentru Ministerul Sporturilor, prins cu minciuna. ”N-a jucat la noi!”

Nominalizatul PSD pentru Ministerul Sporturilor, prins cu minciuna. ”N-a jucat la noi!”

Bogdan Constantin Matei, viitorul ministru al Sporturilor, a fost fotbalist în Sibiu. Știrea care a apărut astăzi în presa centrală este dezmințită chiar de președintele clubului unde social-democratul spune că a activat.

Imagine de sportiv

Viitorul ministru, actual senator PSD de Vâlcea, a spus că a jucat fotbal în Sibiu, la Universitatea Sibiu. ”M-am născut în Vâlcea, la 26 octombrie 1980, am urmat şcoala generală Henri Coandă, apoi Liceul Henri Coandă. Am absolvit Colegiul Naţional de Măiestrie Fizică Sportivă – Lucian Blaga, apoi Facultatea de Educaţie Fizică şi Management în Sport. Am un masterat în Tehnologii Informatice Aplicate în Managementul Organizaţilor Sportive. Am început să joc fotbal de la 12 ani şi am activat, în Facultate, la echipa Universitatea Sibiu care juca atunci în Liga a III-a. Dar am ajuns să antrenez copii pentru că asta mi-am dorit cel mai mult, iubesc să antrenez copii de la grupe foarte mici. Acum am deja din prima generaţie la care am fost diriginte, copii care au ajuns studenţi şi câţiva promit să ajungă sportivi foarte buni…”, spunea social-democratul în presa locală din Vâlcea.

cs universitatea sibiu

”N-am jucat niciodată în Liga a IV-a”

Mihai Florescu a condus activitatea clubului de fotbal AS Universitatea Sibiu în toată perioada în care acesta a funcționat și spune că nu a existat niciun sportiv cu acest nume. ”Nu-l cunosc, vă spun cu siguranță că n-a fost jucător la noi. Aș fi știut. În plus, noi n-am jucat niciodată în Liga a III-a. Cel mai sus am fost în Liga a IV-a, în sezonul 2014-2015”, spune Mihai Florescu. Clubul s-a și desființat imediat după cea mai bună performanță a lui. ”Nu cred că e vorba de o confuzie de nume, alt club Universitatea Sibiu nu există. Noi ne-am desființat de trei ani”, a mai spus Florescu.

În singurul sezon când a jucat în Liga a IV-a, AS Universitatea a terminat pe ultimul loc. În 30 de meciuri a câștigat patru și a terminat la egalitate în două. A pierdut restul de 24.

În perioada în care Bogdan Constantin Matei spune că a fost în Sibiu, în Liga 3 erau din județ echipele AMSO Sibiu (sezoanele 2001 - 2002 și 2002 - 2003), FC Sibiu (2003 - 2004) și CSU Sopo Sibiu (2003 - 2004 și 2004-2005). În cel mai bun caz, viitorul ministru a făcut o greșeală și a activat de fapt la echipa CSU Sopo Sibiu, condusă de Caius Băra, echipă care în scurt timp a devenit Interstar Sibiu. Despre acea perioadă din fotbalul sibian, puteți citi aici.

Bogdan Constantin Matei urmează să-i ia locul Ioanei Bran în fruntea Ministerului Sporturilor, după ce a primit votul membrilor PSD din Biroul Executiv al partidului. Fostul ministru, Ioanei Bran are 31 de ani, a fost consilier județean în Satu Mare și este fiica celui care deține firma de palincă „Bran”.

Foto: Ziarul de Vâlcea

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

McD

Acum 2 ani

..alta palinca... dar de Valcea...isi va termina mandatul cu acelasi rezultat =0.
Raspunde

Pierre Richard

Acum 2 ani

Pesedist care nu minte nu exista! Proba de intrat in PSD e sa minti ceva acolo si sa pupi papucii lu dragnea
Raspunde

Cisnadie oraș european

Acum 2 ani

Echipa se numea Universitatea Sopo Sibiu și juca la Cisnadie meciurile considerate acasă.Juca in seria 7 și a terminat in 2004 pe locul 11.Asta pentru domnul președinte Florescu
Raspunde

eu

Acum 2 ani

CSU SOPO SIBIU era echipa lui IOAN BARAC ( nea ION) care a pastorit echipa universitatii 30 de ani . Nu sa transformat in INTERSTAR, Cne stie poate omul a trecut pe acolo si a facut doua, trei dusuri ca nu si-l aminteste nimeni....
Raspunde

Soimiisibiu

Acum 2 ani

Se poate ss fi fost la echipa csu sopo sibiu in sezonul 1999-2000 cand echipa era in div c. In anul respectiv a promovat Pandurii in daunna Soimilor.Poate a facut parte din lotul echipei tinand cont ca era la colegiulde maiestrie sportiva.Va puteati informa mai bine!!! antrenor era nea Ion Barac.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

E. Waldek

Acum 2 ani

Romania centenara inseamna PSD si dragoste de tara!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus