Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

S-a votat remanierea. 8 miniștri noi

S-a votat remanierea. 8 miniștri noi

Presa centrală  anunță că în ședința Comitetului Executiv al PSD (CEx) s-a votat remanierea, fiind schimbați din funcție nu mai puțin de opt miniștri. Lia Olguța Vasilescu va merge la Ministerul Transporturilor, în locul lui Lucian Șova. Marius Budăi o va înlocui la Ministerul Muncii, pe Lia Olguța Vasilescu, Gabriel Leș va merge la Ministerul Apărării, în locul lui Mihai Fifor, care a demisionat, Niculae Bădălău va fi propus noul ministru Economiei, în locul lui Dănuț Andrușcă, Alexandru Petrescu va merge la Ministerul Comunicațiilor, în locul lui Bogdan Cojocaru, Daniel Breaz este propue ministru al Culturii, în locul lui George Ivașcu, Bogdan Matei este nominalizat pentru Ministerul Tineretului și Sportului, în locul Ioanei Bran.  Separat se va vota în cazul lui Ilan Laufer, propus pentru postul de vicepremier și ministru al Dezvoltării, în locul lui Paul Stănescu.

Despre Bogdan Trif, ministrul Turismului și președinte interimar al PSD Sibiu s-a spus că este pe lista remaniaților, însă din primele informații se pare că acesta își va păstra funcția.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

El

Acum 5 ani

Pai ramane Trif ca a bagat tare impotriva lui Iohannis, asa cum a cerut organu' si partidu. Tot el este cel ce a furnizat maculatura de la Albin Marinescu pe care a dus.o intr.o valiza. Asa ca a "muncit" baiatu...
Raspunde

Pierre Richard

Acum 5 ani

Aceeasi Marie, alta palarie Tot incompetenti pesedisti, slugi devotate infractorului. Ne duc la sapa de lemn astia
Raspunde

Gabriel

Acum 5 ani

Cel Mai P***t Ministru a ramas pe functie ... inca putin timp !!!! Cum dracu sa lasi ministru un accident ca Triffff ??? Sunt curios cand vin liderii europeni ! Ce Limba vorbeste Trif cu ei !??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus