Luni,
22.07.2024
Parțial Noros
Acum
26°C

„Noi suntem români!”: Spectacolul extraordinar pregătit de Junii pentru toţi românii (CP)

„Noi suntem români!”: Spectacolul extraordinar pregătit de Junii pentru toţi românii (CP)

În anul Centenarului Marii Uniri, Junii Sibiului vin cu un dar de suflet pentru toţi românii: Spectacolul extraordinar „Noi suntem români!”, devenit tradiție pentru Sibiu și sibieni, care va avea loc sâmbătă, 1 Decembrie 2018, ora 12.30, la Sala „Transilvania” din Sibiu.

Români cu dragoste de ţară şi de tradiţiile din străbuni celebrează Ziua Naţională a României printr-un regal folcloric ce ilustrează imaginea ţării noastre prin ceea ce avem mai de preț: cultura și civilizația.

În deschiderea spectacolului „Noi suntem români!” vom intona, împreună cu Nicolae Furdui Iancu, Imnul naţional „Deşteaptă-te, române”. Mai apoi cu jocuri, cântece populare şi voie bună vom întinde hora mare alături de: Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului”, Ansamblul Folcloric „Ceata Junilor” şi soliştii: Traian Stoiță, Răzvan Năstăsescu, Ovidiu Homorodean, Cristian Fodor, Sînziana Ștefan, Geanina Gavrilă, Alexandru Brădățan, Vlăduța Lupău, Daniel Pop, Oana Tomoiagă, Bogdan Firu, Adriana Anghel, Gabriel Dumitru, Paul Ananie, Nicu Mâţă, Adrian Neamţu, Mariana Anghel, Laura Lavric şi Constantin Enceanu.

Spectacolul extraordinar „Noi suntem români!” dedicat Zilei Naţionale a României are loc în data de 1 DECEMBRIE 2018, la Sala „Transilvania” din Sibiu, începând cu ora 12.30. Accesul în sală este permis până la ora 12.15, în baza invitaţiilor, care se ridică, în limita locurilor disponibile, în 29 – 30 noiembrie 2018, între orele 10 – 17, de la Sala „Transilvania” Sibiu.

Spectacolul va fi transmis în direct la Etno TV.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus