Sâmbătă,
24.02.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Marea MoșMondeală – 200 de moși vor alerga prin centrul orașului

Marea MoșMondeală – 200 de moși vor alerga prin centrul orașului

Sărbătorile de iarnă i-au convins pe cei de la Clubul Sportiv Comunitar Sibiu să organizeze una din cele mai simpatice competiții sportive de până acum – și-au propus să strângă 200 de sibieni cu chef de alergare, pe care să-i costumeze în Moș Crăciun și să-i trimită la alergat pe o distanță de 3 km.

Fuga cu moși, ediția I, îi invită pe sibienii cu dor de alergare și care își doresc să facă un gest înainte de sărbători, să participe la un eveniment care își propune să umple Sibiul de moși.

„Mai exact, ne adunăm vreo 200 de persoane, ne deghizăm în moși și preț de vreo 3 km, cu startul din Târgul de Crăciun, vom alerga sau ne vom moșmondi, cu zâmbetul la purtător, prin centrul Sibiului, într-o cursă necronometrată, plină de lumină și de muzică, pentru a face bine”, spun organizatorii.
Scopul cursei este de a dărui o șansă persoanelor cu dizabilități care își doresc să practice diferite ramuri sportive.
Taxa de participare este de 60 lei, din care:
– 50 % din taxă va fi donată Asociației Diakoniewerk International pentru achiziționarea de scaune cu rotile speciale pentru practicarea sportului de către persoanele cu dizabilități.
– de restul banilor participanții primesc un număr de concurent foarte simpatic, precum și o medalie haioasă dacă trec linia de finish
Cei care doresc să participe trebuie doar să se înscrie AICI. Competiția se va desfășura pe 13 decembrie. Primii 100 de participanți înscriși vor primi costumul de Moș Crăciun din partea organizatorilor.
Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus