Marţi,
01.12.2020
Cer Senin
Acum
-6°C

Ce facem în weekend?

23 Noiembrie 2018 14:44

Ce facem în weekend?

O lansare de carte, cină la Syndicat Gourmet și câteva piese de teatru marca TNRS – cam așa se rezumă rețeta weekend-ului 23-25 noiembrie la Sibiu.

Vineri, 23 noiembrie

Editura Humanitas vă invită de la ora 18.30, la Librăria Humanitas Constantin Noica, la lansarea celui mai nou volum semnat de Radu Paraschivescu, „Orice om îi este teamă. Un partid, doi ani și trei premieri”.

Vor vorbi Radu Paraschivescu și Radu Vancu, iar lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

radu paraschivescu

De la ora 19:00, Syndicat Gourmet ne duce în India. Seara va începe cu muzică indiană tradițională de sitar, trecând apoi prin jazz, psy funk și ajungând într-un final la Bollywood disco și acid indian.

My Transylvania pregăteşte cina, iar Hipodrome muzica. Numărul de locuri disponibile este limitat, doritorii fiind invitați să își facă rezervare AICI

degustare muzicala syndicat gourmet

La Teatrul Național Radu Stanca se joacă „Felii”, de la aceeași oră, „o înlănţuire de poveşti, o intersectare de destine, care gravitează toate în jurul unui bărbat cu a cărui moarte începe piesa”. Detalii și bilete găsiți pe site-ul TNRS.

„Povestea Chitarei” se încheie în această seară, de la ora 20:00, cu premiera părții a treia a trilogiei de teatru muzical. Spectacolul „Epilog” se joacă la Oldies Pub, iar invitată este una dintre cele mai tinere trupe din Sibiu, Revolver. Biletele sunt disponibile online pe Kompostor.ro la prețul de 25 de lei, dar se găsesc și la Agenția Teatrală și Librăria "Humanitas".

De ora 21:30, Suspect susține un concert hip-hop, în Underground Pub. Mai multe detalii despre bilete și artist găsiți pe pagina oficială de facebook a evenimentului.

Sâmbătă, 24 noiembrie

De la ora 10:00, micuții sunt așteptați la un nou atelier de meșterilit. De această dată, copiii vor crea un castel fermecat. Ca de obicei, atelierul are loc la Teatrul GONG.

În spiritul ideilor care merită să fie răspândite, TEDx, un program de evenimente locale organizate independent, reunește și anul acesta oameni din toate domeniile la conferințe în cadrul cărora descoperi idei fresh, interacționezi cu speakeri sau creezi legături noi. TEDx Sibiu va avea loc mâine, la Teatrul GONG, începând cu ora 14:00. Mai multe detalii se găsesc pe pagina oficială de facebook a evenimentului.

TEDx

Tot la GONG, copiii sunt așteptați la punerea în scenă a poveștii lui Pinocchio. Prețul unui bilet este 9 lei, iar spectacolul durează 60 de minute.

Cei care doresc să se bucure sâmbătă seara de un eveniment special, sunt invitați la Balul de la Sibiu, ediție dedicată Centenarului. Este necesară o ținută elegantă, iar prețul unui bilet este 119 lei/persoană. Biletul include mâncare, o apă plată și o cafea, iar evenimentul va avea loc la Odissea Events Hall (Sibiu, Șoseaua Alba Iulia 77).

Program

19:00-19:30 Welcome to the Ball

19:30-20:00 Dinner

20:00-22:30 Let’s waltz!

22:30 Romanian Party & Dance

La cerere, participanții pot solicita și meniu de post. Biletele se pot cumpara online de AICI.

balul de la sibiu

De la ora 19:00, TNRS pune în scenă spectacolul Familii, în regia lui Eugen Jebeleanu. Pentru mai multe informații despre piesă și biletele disponibile, intrați pe site-ul teatrului.

Cedry2k și Pietonu ajung la Aqua Pub din Sibiu pentru lansarea unui nou LP semnat Cedry2k. Pe lângă cd-uri și tricouri cu artistul, vor fi disponibile și tricouri din colecția ,,Legende Vii". Suportul este de 20 lei, iar accesul se va face de la ora 21:00.

cedryk

Duminică, 25 noiembrie

Concertul educativ „Corul și importanța lui în comunitate” ediția a II-a îi invită pe sibieni duminică seara, de la ora 18:00, la Catedrala de pe Mitropoliei. Corul „Timotei Popovici” va încerca prin acest concert să prezinte într-un mod viu și atractiv câteva din culisele organizării și activității unui cor mixt într-o comunitate. Astfel, va fi exemplificat în mod concret rolul formativ din punct de vedere artistic dar și social pe care un cor îl are pentru publicul său. Participanții vor fi elevi și profesori de la câteva școli din Sibiu, precum și persoanele interesate de activitatea corală.

cor biserica

D’ale Carnavalului se joacă din nou la Teatrul Național Radu Stanca. De la ora 19:00, scena este preluată de Marius Turdeanu, Constantin Chiriac și Ofelia Popii, în spectacolul realizat în regia lui Silviu Purcărete.

The Wolf îi așteaptă pe iubitorii de artă teatrală la o nouă piesă, duminică seara, de la 20:00. Este vorba despre „Micul Prinț”, versiunea pentru „oameni mari”. 3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live. Biletele se găsesc la The Wolf, iar prețul unui bilet este 40 de lei.

micul print

Filmele săptămânii la Cinematograful ARTA pot fi consultate mai jos, iar programul de la sălile de cinema din cadrul Centrului Cultural Ion Besoiu se găsește AICI.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus