Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Baschetbaliştii  sibieni, nevoiți să se antreneze la Mediaș. „Nu avem sală”

Baschetbaliştii  sibieni, nevoiți să se antreneze la Mediaș. „Nu avem sală”

Jucătorii echipei de baschet SCU Sibiu sunt nevoiți să se antreneze la Mediaș. Asta pentru că Sala Transilvania este ocupată. Dacă săptămâna trecută baschetbaliștii au fost nevoiți să se antreneze la Aria, deoarece în sală era un târg de haine, săptămâna aceasta au ajuns la Mediaș deoarece sala este ocupată de un eveniment dedicat Marii Uniri. 

Chiar dacă mai e doar o săptămână până la meciul cu Dinamo, din 4 decembrie, sportivii sibieni sunt nevoiți să „facă naveta” pentru a se antrena.

„Deoarece nu avem sală de antrenamete la Sibiu, am mers la Mediaș de duminică. Ne vom antrena acolo până miercuri. Plus că vom avea și două meciuri amicale”, spune Dan Fleșeriu, antrenorul echipei.

Acesta precizează și faptul că echipei îi este foarte greu când trebuie să se antreneze altundeva decât în Sala Transilvania, cu atât mai mult când e vorba și de alt oraș. „Este greu pentru club deoarece sunt costuri suplimentare pe care alte echipe nu trebuie să le suporte, deci e un efort financiar. Evident, mai ales pentru jucătorii care au familiile la Sibiu, să pleci patru-cinci zile de acasă, nu este ușor”, mai spune Dan Fleșeriu.

Foto: Facebook: BC CSU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus