Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Localnic din Alămor s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins cu lemne furate

Localnic din Alămor s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins cu lemne furate

Un bărbat de 38 de ani din satul Alămor a fost prins vineri după-masa cu lemne furate. Acesta transporta 1,3 metri cubi de material lemnos tăiat din Păducea Bârc.

Bărbatul a fost sancționat vineri, în jurul orei 18:30, după ce polițiștii din cadrul Postului de Poliție Loamneș, care desfășurau o acțiune pe linia prevenirii și combaterii circulației ilegale de material lemnos pe raza de competență, l-au oprit pentru un control.

Localnicul, cu un atelaj hipo, transporta cantitatea de aproximativ 1,3 mc material lemnos, esență carpen, tăiat și sustras din Pădurea Bârc.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tăiere de material lemnos fără documente legale, materialul fiind confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Valea Frumoasei Săliște.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ss

Acum 5 ani

Felicitari...a-ti rezolvat problema defrisarilor....nu mai contessa problema miilor de TIRURI CU LEMNE pe care NU LE VEDE NIMENI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus