Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Un sibian a mințit la vamă că este șofer de camion ca să ajungă acasă

Un sibian a mințit la vamă că este șofer de camion ca să ajungă acasă

Un bărbat de 44 de ani din județul Sibiu, fără permis de conducere, a revenit în țară la volanul unui camion. Sibianul venea din Germania și a mințit la vamă că este șofer de camion ca să scape de carantină.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Loamneș s-au sesizat din oficiu, pe 16 aprilie, cu privire la faptul că, pe 15 aprilie, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a revenit din Germania la domiciliul său din localitatea Alămor. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în aceeași zi bărbatul a intrat în țară prin punctul vamal Nădlac, declarând faptul că este șofer de camion, în aceste condiții fiindu-i permis să se deplaseze la domiciliu fără a-i fi impusă măsura carantinării, transmite Prefectura Sibiu.

În continuarea cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere și ar fi ascuns adevărul autorităților vamale pentru a evita carantina. În aceste condiții, la data de 16 aprilie, față de persoana în cauză s-a luat măsura carantinării, pe numele său fiind deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de fals în declarații. Cercetările în acest caz continuă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 5187

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus