Duminică,
11.04.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Un sibian a mințit la vamă că este șofer de camion ca să ajungă acasă

Un sibian a mințit la vamă că este șofer de camion ca să ajungă acasă

Un bărbat de 44 de ani din județul Sibiu, fără permis de conducere, a revenit în țară la volanul unui camion. Sibianul venea din Germania și a mințit la vamă că este șofer de camion ca să scape de carantină.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Loamneș s-au sesizat din oficiu, pe 16 aprilie, cu privire la faptul că, pe 15 aprilie, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a revenit din Germania la domiciliul său din localitatea Alămor. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în aceeași zi bărbatul a intrat în țară prin punctul vamal Nădlac, declarând faptul că este șofer de camion, în aceste condiții fiindu-i permis să se deplaseze la domiciliu fără a-i fi impusă măsura carantinării, transmite Prefectura Sibiu.

În continuarea cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere și ar fi ascuns adevărul autorităților vamale pentru a evita carantina. În aceste condiții, la data de 16 aprilie, față de persoana în cauză s-a luat măsura carantinării, pe numele său fiind deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de fals în declarații. Cercetările în acest caz continuă.

Vizualizari: 5006

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus