Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Cea mai mare companie din Sibiu, pe locul I în topul național al celor mai buni angajatori din 2018

Cea mai mare companie din Sibiu, pe locul I în topul național al celor mai buni angajatori din 2018

Un clasament al celor mai buni angajatori din țara noastră, realizat de platforma Undelucrăm.ro, plasează pe primul loc în categoria angajatorilor din producție compania Continental, care la Sibiu are peste 4500 de oameni.

Redăm topul angajatorilor funcţie de domeniul în care activează aceştia.

Cei mai buni angajatori din banking în 2018

ING Romania, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD.

Cei mai buni angajatori din outsourcing

HP Inc, Hewlett Packard Enterprise, Genpact Romania, Accenture Romania, Stefanini Romania.

Cei mai buni angajatori din retail

Kaufland Romania, Lidl Romania, Carrefour Romania, Auchan Romania, Mega Image.

Cei mai buni angajatori din consultanță

EY Romania, KPMG Romania, Deloitte Romania, PwC Romania, EOS KSI Romania.

Cei mai buni angajatori din IT&C

Microsoft Romania, Oracle Romania, Zitec, Metro Systems Romania, IBM Romania.

Cei mai buni angajatori din producție

Continental Automotive Group Romania, Emerson Romania, Honeywell Romania, Autoliv Romania, OMV Petrom.

"Oricine ascultă discursul angajatorilor din România sau al reprezentanților de HR a sesizat, în ultimul an, că acesta s-a schimbat. Noile valuri de angajați se raportează diferit la job-urile pe care le au și schimbă percepția chiar și în rândul generațiilor trecute. Din acest motiv, credem noi, în 2018 angajatorii au fost mai preocupați de modul și constanța cu care comunică cu piața muncii. Ne confruntăm cu o criză a forței de muncă, în multe industrii, și angajatorii concluzionează că factorul diferențiator nu mai poate fi salariul, ci cultura organizațională. Iar comunicarea culturii organizaționale nu poate fi făcută doar de companie, ci de cei care o trăiesc, adică angajații. Prin urmare, topul de anul acesta este vocea angajaților din companiile care se aud cel mai puternic în piață", a spus Costin Tudor, fondatorul platformei Undelucram.ro, citat de economica.net.

De partea cealaltă, reprezentanții Continental Sibiu au declarat pentru Turnul Sfatului că fabrica din Sibiu a devenit una dintre cele mai mari din lume, în cadrul concernului, și continuă expansiunea, un nou modul fiind în construcție în această clipă, în Zona Industrială Vest.

“O fabrică precum cele ale Continental înseamnă “Halate albe “, fabrica înseamnă azi “Cobots”, “software”, “smart applications”, sisteme avansate de trasabilitate, “big data analyse”. Sistemele de electronică avansate create de Continental la Sibiu presupun un număr foarte mare de programatori, ingineri de software care lucrează în fabrică, dar și aproximativ 2000 de tehnicieni și operatori. Faptul că ne aflăm în acest Top ca fiind “Cel mai bun angajator din producție” este extraordinar și confirmă poziția noastră de “Angajator Preferat” și pe sectorul de producție. Suntem una dintre cele mai mari fabrici de electronice din lume a concernului Continental și avem în față o dezvoltare importantă. Construim acum al șaselea modul al fabricii care va completa producția actuală din aria de camere optice, senzori și alte produse care contribuie la “autonomous driving”.
În momentul de față Continental Sibiu este cel mai mare angajator din oraș și are peste 4.500 de angajați, din care 2.000 lucrează în zona de producție.  Având un număr atât de mare de angajați, responsabilitatea cu care abordăm piața de muncă zonală și națională, precum și angajamentul nostru față de colegii noștri actuali sau potențiali este pentru noi fundamental. Cel mai important angajat pentru noi este operatorul, de aici începe tot” a declarat pentru Turnul Sfatului Lăcrămioara Dărăban - Head of Human Relations Continental Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

unu

Acum 4 ani

da, pe productie, atat. cu asta s-a distrus orasul, productie si iar productie!
Raspunde

nobody like everybody

Acum 4 ani

CAS ( Continental Automotive Systems ) aka " la noi la Conti " cum incep orice discutie angajatii concernului, e un fel de VW Golf 1.9 TDI....Toti sunt educati sa creada ca nu exista ceva mai bun. E bun, dar mai sunt si alte variante.....
Raspunde

norica

Acum 4 ani

Eu recomand calduros firma asta pentru cei care isi incep cariera … sa invete ce si cum se face in aceasta industrie si dupa aia sa-si caute un job pe masura. Dar e buna si pentru cei care vor doar sa vegeteze si sa primeasca un salariu decent fara mari calitati. Sunt destui in conducere din astia :) Omenii foarte isteti si cu idei clare despre viitorul lor sa ocoleasca strada Salzburg. Ar mai fi o solutie ... renuntati la stima de sine si atunci veti ajunge in conducere unde e mai "caldut". Salarul de inginer de la Conti iti ajunge pentru 2-3 portii de fasole cu ciolan + tzuica fiarta. Restul e pentru ceilalti. Apropo: inca tot nu exista sindicat la Conti ? (cica pe vremuri scria in contractul colectiv de munca ceva de genul: "firma noastra nu agreeaza asocierea in vreo forma sindicala". Mai de folos e inventia nociva denumita "reprezentantii salariatilor". No, astia sunt blatistii ... nu ca vreun sindicat din Ro ar fi altceva. Dar ar cam fi timpul sa se trezeasca si Romanii nu degeaba sa treaca 100 de ani si tot la fasole cu ciolan sa ne-o ardem. In curand vom ramane numai cu fasolea ca ciolanul e la altii :)
Raspunde

Klaus

Acum 4 ani

Sibiu Continental is not a good place to work - it is horrible ! I wish they would stop paying people for these awards so they can expand their production prisons.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus