Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

VIDEO-”România, grădina Maicii Domnului”. Guvernul a lansat filmul de prezentare a țării

VIDEO-”România, grădina Maicii Domnului”. Guvernul a lansat filmul de prezentare a țării

Guvernul României a publicat în cursul zilei de joi un videoclip de prezentare țării cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire.

Clipul se axează pe atracțiile turistice arhicunoscute, dar prezintă și bogățiile naturale. Totodată, sunt amintite invențiile și performanțele marilor români.

În același timp, țara noastră este descrisă precum: ”grădina Maicii Domnului”,”țara nemuritorului Dracula”, cu ”lanuri care se unduiesc în bătaia vântului”, ”sălașul ultimilor lupi liberi din Europa”, țara care a uimit ”întreaga lume cu primul zece din istoria gimnasticii feminine al Nadiei Comăneci”, cu ”primul număr mondial din istoria tenisului masculin, Ilie Năstase”, cu ”golurile memorabile ale lui Gheorghe Hagi”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus