Marţi,
19.10.2021
Innorat
Acum
7°C

Discuție despre starea nației. Românești. La Sibiu. Cu Dragoș Pătraru

Discuție despre starea nației. Românești. La Sibiu. Cu Dragoș Pătraru

Sibienii sunt invitați la finele acestei săptămâni o discuție liberă cu Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii “Starea nației“, pe diferite teme legate de realitățile cotidiene.

Întâlnirea cu jurnalistul Dragoș Pătraru – realizator al cunoscutei emisiuni de peste 15 ani - este programată vineri, de la ora 17:00, în sala Hera a Hotelului Ramada. “Fanii emisiunii «Starea Nației», dar și toți cei interesați de eveniment sunt așteptați la un dialog cu Dragoș Pătraru pe teme referitoare la mass-media, politică și realitățile românești ale momentului. Intrarea este liberă“, anunță organizatorii evenimentului, într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Înainte de întâlnirea cu sibienii, Dragoș Pătraru va participa și la o dezbatere cu studenții de la Jurnalistică, din cadrul Universității “Lucian Blaga“ din Sibiu, pe teme care au în centru starea mass-media, în principal. Dezbaterea este programată tot vineri, dar de la ora 14:00, în holul Bibliotecii Universității. “Sponsorii evenimentului sunt Hotel Ramada, Led3D și Anna Boutique“, aduc mulțumiri organizatorii întâlnirilor.

“Starea nației“, emisiunea pe care o realizează și prezintă Dragoș Pătraru din 2003 are o istorie destul de zbuciumată, și numai dacă avem în vedere traseul acestei emisiuni prin grilele diferitelor posturi de televiziune. Recent, emisiunea a fost mutată de la TVR la Prima TV, după ce înaintea finalizării contractului cu televiziunea publică, Dragoș Pătraru a făcut publice diferite înregistrări audio în care șefa TVR, Doina Gradea, făcea aprecieri peiorative la adresa unor jurnaliști din subordine, care nu făceau decât să respecte deontologia profesională. Totodată, mai merită amintit și episodul “transferului“ aceleiași emisiuni din grila televiziunii Digi24, în cea a TVR. Acest episod a avut loc în primăvara anului trecut, când Dragoș Pătraru a intrat în dispută cu conducerea editorială a televiziunii Digi24, acuzată de jurnalist că a încercat să “acopere“ subiectul unui dosar penal care îl viza și pe unul din directorii grupului din care face parte Digi24.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tavi Tatomir

Acum 2 ani

Sibienii vrem sa vina domnul Gadea sa umplem piata mare saseasca cu dragostea romaneasca pentru tara!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Braune

Acum 2 ani

SUPER TARE TAVI...Noi suntem romani,noi suntem romani.....insa ii votam pe sasi acum....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus