Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Tudorel Toader la Bruxelles: Să nu vă imaginaţi că un astfel de act de clemenţă şi-l doresc doar unii

Tudorel Toader la Bruxelles: Să nu vă imaginaţi că un astfel de act de clemenţă şi-l doresc doar unii

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că un act normativ privind amnistia şi graţierea nu este un act de clemenţă pe care "şi-l doresc doar unii", scrie Agerpres. "Acum, să vă dau un răspuns pe care chiar aş vrea să-l luaţi doar în limita răspunsului. Să nu vă imaginaţi că un astfel de act de clemenţă şi-l doresc doar unii", a afirmat Tudorel Toader, marţi, la Bruxelles.

Ministrul Justiţiei a apreciat că în România "justiţia începe să se aşeze în matca ei constituţională, spuneam altădată, şi e valabil şi astăzi". "Întrebaţi oficial şi neoficial, nu între justiţiabili, care vă vor spune aşa ceva, chiar şi între magistraţi, pentru că lucrurile, repet, încep să intre în matca lor constituţională şi, până la urmă ăsta e obiectivul pe care eu mi l-am propus", a mai spus Tudorel Toader.

Ministrul Justiţiei participă alături de premierul Viorica Dăncilă şi alţi miniştri la o întâlnire cu europarlamentari PSD şi ALDE la sediul Reprezentanţei Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă UE, înainte de reuniunea de miercuri a Guvernului României şi a Comisiei Europene.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Gunoiul Bubos

Acum 5 ani

Tudorele... du-te in grota cu toti jegosii din Teleorman. Tu nu faci altceva decat sa grabesti procesul de intependenta al Transilvaniei, de jegurile mitice si ipocrite ca tine. Poate asta vrei, de fapt ... asa puteti scapa toti, de votantii incomozi si puscarii.
Raspunde

Toma

Acum 5 ani

Obiectivul acestui lingau nenorocit este unul singur:Dragnea nevinovat!Este in stare de orice acest nemernic pentru a-si indeplini scopul.Iar aliatii sai sunt toti unul si unul:Dorneanu,Iordache,Nicolicea! Minciuna,manipularea si dezinformarea sunt metodele de lucru iar cele doua posturi TV varsa torente de dejectii 24 de ore pe zi.Oare cat poti minti,dezinforma, instiga si manipula fara sa dai socoteala nimanui?
Raspunde

Slugarel

Acum 5 ani

Slugareeeel ! Sezi bland mai bubosule !
Raspunde

Om

Acum 5 ani

Va veni si vremea judecății voastre , bubosule , nu scapă nimeni fără sa dea socoteala fata de națiunea de care va bateți joc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus