Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Mașină răsturnată pe DN 1, la Hula Bradului

Mașină răsturnată pe DN 1, la Hula Bradului

Un șofer în vârstă de 58 de ani s-a răsturnat cu mașina pe Dn 1, în zona Hula Bradului, din cauza vitezei neadaptate  într-o curbă periculoasă, în condiții de carosabil umed. Din fericire, în urma evenimentului a rezultat doar avarierea autovehiculului.

Pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă periculoasă, în condiții de carosabil umed, un buzoian în vârstă de 58 de ani, singur în auto, în timp ce conducea pe direcția Brașov – Sibiu, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, transmite IPJ Sibiu.

Polițiștii sibieni reiterează recomandările adresate conducătorilor auto în scopul prevenirii implicării în accidente rutiere: reducerea vitezei de deplasare îndeosebi în curbe, în condiții de carosabil umed și vizibilitate scăzută, mărirea distanței de siguranță între mașini, asigurarea temeinică înainte de pătrunderea în intersecții sau schimbarea direcției de deplasare, precum și deplasarea prudentă în preajma trecerilor pentru pietoni.

 

WhatsApp Image 2018-12-05 at 20.59.11

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1181

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus