Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

National Geographic include Sibiul în ”The Cool List 2019”

National Geographic include Sibiul în ”The Cool List 2019”

Celebra revistă National Geographic a publicat marți topul celor mai ”cool” sau la modă locuri de vizitat în lume în anul care vine. Sibiul și-a făcut loc în clasament datorită Regiunii Gastronomice.

”Include totul, de la evadări în peisaje urbane și arhitectură modernistă la păduri tropicale virgine și natură sălbatică, vă prezentăm 19 destinații care în 2019 vor face titlurile știrilor din întreaga lume” – așa începe prezentarea din National Geographic a ”The Cool List 2019”.

Este adevărat, din cele 19 destinații enumerate Sibiul se află pe ultimul loc, însă important este faptul că frumusețile orașului nostru sunt lăudate pe toate continentele, numele Sibiului fiind pe aceeași listă cu Hong Kong, spre exemplu, sau Oslo.

Iată lista completă a locurilor la modă, pe care merită să le vizitezi în 2019: Setouchi, Antarctica, Pittsburgh, Corsica, Cambodia, San Miguel de Allende, West Yorkshire, Hong Kong, Zimbabwe, Guyana, Oslo, Eritrea, KwaZulu-Natal, Bhutan, Dundee, Uganda, Matera, Indonesia și Sibiu.

Sibiul este reprezentat printr-o fotografie a Catedralei Evanghelice din Piața Huet.

”De ce acum? Acest atractiv oraș românesc este parte a Regiunii Gastronomice Europene în 2019”, scriu redactorii National Geographic. După ce sunt amintite numeroasele festivaluri și evenimente culturale, se spune că ”Sibiul merită o vizită prin el însuși”.
”De neratat: Hoinăriți prin străzile istorice și piețele din Orașul de jos”, concluzionează redactorii National Geographic.

sibiu

Mai multe detalii despre ”The Cool List 2019” găsiți aici.

Sursa foto: National Geographic

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aa

Acum 5 ani

Niciodată nu te vei ridica nici macar la nivelul bordurii de la o stradă a mărețului Brașov...dar la pomul lăudat niciodată cu sacul plin asta este sibiul
Raspunde

robby73

Acum 5 ani

Brasov ? Hahahahaha ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus