Miercuri,
28.07.2021
Partial Noros
Acum
18°C

Târgul de Crăciun Șelimbăr - Concerte cu Andra, Gașca Zurli, Fuego, Vescan și patinoar de mari dimensiuni

Târgul de Crăciun Șelimbăr - Concerte cu Andra, Gașca Zurli, Fuego, Vescan și patinoar de mari dimensiuni

* Andra, Fuego, Gașca Zurli, Vescan, Bibi, Andra Gogan și nu numai, concertează în cadrul evenimentului ce are loc între 15 și 23 decembrie în parcarea de la Shopping City Sibiu

* Cel mai mare patinoar din zona Sibiului va fi în cadrul Târgului de Crăciun din Șelimbăr

Vești bune în prag de sărbători de iarnă. La Șelimbăr se organizează cea de a II-a ediție a Târgului de Crăciun. Evenimentul care a debutat anul trecut va fi de o amploare mult mai mare și se va desfășura într-o locație nouă și mult mai încăpătoare. Astfel între 15 și 23 decembrie parcarea Shopping City Sibiu din zona KFC, se transformă într-un adevărat tărâm al sărbătorilor de iarnă. Vorbim de concerte de calitate, căsuțe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și un patinoar de dimensiuni mari.

afis TDC 2018

Concerte de top – Andra, Fuego, Gașca Zurli, Vescan, Bibi

Târgul de Crăciun Șelimbăr 2018 aduce concerte cu cei mai în vogă artiști din peisajul muzical românesc. Startul maratonului artistic este dat de îndrăgitul Fuego, pe 15 decembrie. În deschiderea concertului acestuia, pe scena din arealul târgului susțin un recital Simi Deac și Eugen Mihăilă.

Cu siguranță că cei mici vor lua cu asalt Târgul de Crăciun Șelimbăr pe 16 decembrie. Gașca Zurli pun în scenă un spectacol special pentru ei, iar în deschidere, Andra Gogan promite și ea un recital electrizant.

Pe 22 decembrie înainte de Sărbătoarea Crăciunului, sunteți invitați la o seară plină de magie. Narcisa Suciu și Andra susțin două spectacole deosebite pe aceeiași scenă amplasată în parcarea Shopping City – zona KFC.

În fine, dar nu în ultimul rând, seria de concerte este încheiată pe 23 decembrie de Bibi și Vescan.

patinoar tdc selimbar

Patinoar de mari dimensiuni

O altă surpriză plăcută și totodată atracție pentru iubitorii sporturilor de iarnă, o reprezintă patinoarul de la Târgul de Crăciun. Cu o suprafață de peste 800 de metri pătrați, acesta va fi la dispoziția tuturor ce vor să patineze, atât pe perioada Târgului de Crăciun Șelimbăr, dar și după încheierea acestuia. De asemenea puteți închiria patine de la fața locului.

Târgul de Crăciun Șelimbăr este un eveniment organizat de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects, cu sprijinul Shopping City Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin Primăria Șelimbăr. Partener de eveniment: Magnolia Residence. concerte TDC Selimbar

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus