Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Neagu laudă proiectul pe educație propus de Iohannis. ”Singura șansă a viitorului sunt copiii”

Neagu laudă proiectul pe educație propus de Iohannis. ”Singura șansă a viitorului sunt copiii”

Deputatul liberal Nicolae Neagu a susține că într-o perioadă politică tulbure, proiectul propus de președintele Iohannis, ”România educată” este de bun augur. ”Într-o perioadă complicată în care guvernul Dăncilă-Dragnea excelează în neperformanțe economice, în lipsă de viziune și strategii pentru siguranța viitorului națiunii și a țării, în an centenar de sărbătorire a Marii Uniri Naționale, Președintele României, Klaus Werner Johannis vine și propune proiectul ROMÂNIA – EDUCATĂ pe 7 linii de acțiune, proiect care readuce speranța într-o Românie dezvoltată, demnă și apreciată și o națiune prosperă, sigură și încrezătoare în viitorul ei, în destinul ei! Da, singura șansă a viitorului sunt copiii, tineretul de astăzi care peste 10-20 ani vor conduce România”, susține Neagu într-o declarație politică.

În opinia liberalului, președintele României lansează acest proiect ”citind cheile cifrelor care configurează dezvoltarea – adică viața oamenilor și a companiilor- observând erorile în care se persistă în ultimii 2 ani de guvernare a PSD, care cu al treilea guvern, Dăncilă, cel mai neperformant guvern al României post comuniste, taie banii de la Educație, Cercetare, Fonduri Europene, Infrastructură pentru a-și rezolva deficitul bugetar”. ”Copiii au ajuns în România, cea mai defavorizată categorie de cetățeni, expusă sărăciei și segregării sociale. De ce? Pentru că ei nu votează! Jumătate din copiii României trăiesc la țară- acolo unde nu există mari sanșe să performeze. Banii pentru funcționarea școlilor de la oraș sunt de fapt puși "la negru" de cele mai multe ori de părinți! În scandalul Dragnea, unde erau angajate cele 2 femei care lucrau pentru PSD Teleorman? La Regia de Apă, la cea de termoficare, la compania de salubrizare? Din aceste companii, fiecare bănuț are o destinație foarte precisă către "business-ul" privat clientelar. Nu, deci au fost plătite din banii de la Protecția Copilului: copiii nu știu să se plângă, să ceară banii sau comisioanele, să facă scandal sau greve!”, a arătat deputatul în declarație.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Cl.anul politic

Acum 5 ani

Nu cumva l-a lăudat înainte de a-l citi ? Toate ca toate, dar limba e cam de lemn (deși nu prea mai sunt păduri).
Raspunde

McD

Acum 5 ani

...asta se mai afiseaza mult cu pupaturi in dos...penibil....proiecte peste proiecte dar realizari, ba...
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 5 ani

Vorbeşti în clişee nicolae ,îți legi numele de tot felul de situații şi persoane care crezi că te pot ajuta să câştigi politic, eşti un zero , ai falimentat o firmă care avea 1000 de angajați ,sunt angajați la care le -ai rămas dator cu salariu, iar tu ai vândut pâmăntul statului cu milioane de €.Sunt persoane care primesc zeci de mii de € de la stat pentru indemnizția de creştere a copilului ,iar tu ai tăcut mâlc ,şi tu vi acum să vorbeşti despre,, şansele egale " pe care trebuie să le aibă copiii României .Eşti un ****, toți parlamentarii României.
Raspunde

un pedagog de scoala ... de cartier

Acum 5 ani

Care copii? Aia care invata la "nemti" si apoi pleaca la export?
Raspunde

Bondica Abumeyangu

Acum 5 ani

Da mah Neagule intradevar copii sunt sansa Romaniei dar nu ai tai stie toata lumea ce panarame de copii ai
Raspunde

sibian dezamăgit

Acum 5 ani

Lauda-ti seful, poate primesti vreun ciolanas!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus