Miercuri,
22.09.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

BC CSU Sibiu, alături de elevii participanți la „Zero Robotics High School Tournament”

BC CSU Sibiu, alături de elevii participanți la „Zero Robotics High School Tournament”

Clubul de baschet BC CSU Sibiu îi susține pe elevii de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, finaliști ai uneia din cele mai prestigioase competiții internaționale, „Zero Robotics High School Tournament”.

Întrucât experiența tinerilor presupune un efort financiar mult prea mare pentru cei nouă elevi, respective 22.000 de Euro, echipa sibiană de baschet sare în ajutorul acestora.

„Toți pentru unul și 1 pentru toți este sloganul sub care încercăm să atingem performanțe cât mai înalte în acest sezon. Dar performanța echipei nu va fi a noastră, ci a întregii comunității care ne-a dovedit în ultimii ani că susține proiecte de elită. Pentru că CSU Sibiu este o mare familie și un pilon al educației prin sport la nivel local și regional, clubul își dorește să dea înapoi comunității susținerea pe care a primit-o necondiționat. Astfel, demarăm o campanie menită să sprjine performanțele unor elevi eminenți, care, deși au doar 16 ani, ne pot fi deja exemple, fiecăruia dintre noi”, arată oficialii clubului.
În acest sens, BC CSU Sibiu, cu sprijinul Sălii Transilvania, oferă 10 spații publicitare (floor-stickers), la meciul din 29 decembrie 2018, cu CSM CSU Oradea, meci care va fi transmis LIVE pe DigiSport, companiilor care doresc să sprijine participarea elevilor la concursul care va avea loc în ianuarie 2019, în SUA.
„Îi felicit pentru tot ceea ce au realizat, pentru eforturile pe care le depun și sunt sigur că nu doar sibienii, dar toți românii ar trebui să fie mândri de ei. Facem apel la întreaga suflare galben-albastră și îi îndemnăn să-i sprijine pe acești tineri. BC CSU Sibiu va face toate demersurile pe lângă partenerii săi pentru a-i determina să le fie alături”, spune Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.
De asemenea, pentru suporterii echipei, care doresc să sprijine și ei participarea acestor copii, clubul va licita 10 produse cu însemnele BC CSU Sibiu, toate având autografele jucătorilor, iar banii vor fi redirecționați elevilor lăzăriști. Toate detaliile vor fi disponibile pe pagina de Facebook, a BC CSU Sibiu, dar și pe Instagram și site-ul clubului.

Detalii referitoare la cum vă puteți alătura campaniei BC CSU Sibiu de susținere a elevilor sibieni vă pot fi oferite de Gabriela Vișan – PR&Marketing BC CSU Sibiu, tel: 0757045582 sau e-mail: pr@bc-csusibiu.ro

Foto: facebook/ Adi Bugariu

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus