Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Prima ediție a Târgului de la Rășinari: Bunătăți locale și concert de colinde

Prima ediție a Târgului de la Rășinari: Bunătăți locale și concert de colinde

Primăria comunei Rășinari îi invită mâine pe sibieni, dar și pe turiști, la inaugurarea primei ediții a Târgului de Crăciun.

Târgul va fi deschis oficial mâine și va fi amplasat în piața din Rășinari, lângă Biserica Sf. Paraschiva. Evenimentul are o durată de aproximativ patru ore, începând cu ora 15:00.

Cei prezenți vor descoperi activități inedite, produse locale și se vor putea bucura de un concert de colinde. Cei mici vor putea confecționa ”Steaua” sau ”Sorcova” în cadrul unui atelier pentru copii. Dacă va fi suficientă zăpadă, participanții la târg vor putea încerca sania trasă de cai pe ulițele Rășinariului. De asemenea, biserica Sf Paraschiva din Rășinari, monument istoric, va putea fi vizitată de cei interesați.

În cadrul evenimentului va fi susținut un concert de colinde, începând cu ora 17:30, de un grup de colindători din Rășinari precum si de solistul Vali Moldovan din Maramureș.

Program

15.00 – 19.00 Standuri cu bunătăți locale si produse handemade in Rășinari

15.30-16.30 – Atelier pentru copii – se va confecționa Steaua si Sorcova

16.30-17.30 – Vizită biserica Sf Paraschiva

17.30 -18.30 – Concert colinde: Grup de colindători din Rășinari / Solistul Vali Moldovan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus