Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Victorie senzațională a FC Hermannstadt cu Viitorul lui Hagi. Sibiul face Crăciunul pe locul 7 în campionat

Victorie senzațională a FC Hermannstadt cu Viitorul lui Hagi. Sibiul face Crăciunul pe locul 7 în campionat

FC Hermannstadt a reușit să facă din nou o figură frumoasă, de această dată împotriva celor de la FC Viitorul Constanța, scor final 1-0. 

FC Hermannstadt și-a făcut din nou fanii mândri, cu un meci foarte bun împotriva constănțenilor. Un singur gol a fost marcat în această partidă și i-a aparținut lui Lucian Dumitriu.

Echipa antrenată de Vasile Miriuță intră în minivacanța de Crăciun pe locul 7.

„Miriuţă, de când a venit, le-a adus ceva în plus din experienţa lui, din tot ce are el mai bun. În momentul de faţă e o echipă în formă", a spus Gică Hagi despre Hermannstadt, înainte de debutul partidei.
Fără victorie de trei etape, Viitorul a pierdut ultimele două meciuri, cu FCSB şi CFR Cluj, iar astăzi a pierdut și partida împotriva jucătorilor de la Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Capone

Acum 5 ani

Las... Sa faca pe locul 15 daca se poate si sa se si desfiinteze.. Primaria in loc sa bage bani in echipe de fotbal mai bine ar face ceva mai util...de exemplu sa renoveze niste scoli sau rusinea aia de palat al copiilor...ori sa initieze niste programe de cercetare etc sau sa extinda aeroportul...ar fi mule.. Nu cred ca ajuta pe nime i faptul ca se va umple orasul de mancatori de seminte ori de cate ori e "meci".
Raspunde

El

Acum 5 ani

Capone, ao dat.o in bara. Daca tie nu.ti place fotbalul nu inseamna ca nu exista. Primaria poatr sa renoveze si sa construiasca scoli si daca are echipa de fotbal. Dar retine, sunt oameni de afaceri carr sustine echipa, primaria are cota mica! Mai informeaza.ta! Craciun fericit cu Hermanstadt@
Raspunde

S

Acum 5 ani

@capone Mancatori de semințe? Eu am fost la marea majoritate a meciurilor și cred ca sunt mai intelectual decât tine :) Nu te duce capul sa te gândești ca dacă are succes face singura bani echipa? Și ca s-ar putea sa o vândă unor proprietari bogați la un moment dat? Sau chiar sa devenim noi suporterii acționari, la un moment dat? În ambele cazuri primaria câștigând bani ? Uită-te la orașele ca lumea din Europa, echipele de fotbal potențează brandul orașelor respective. Trebuie sa ducem sus orice lucru îl facem la Sibiu. Bani sunt și pt chestiile celelalte.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus