Luni,
06.02.2023
Innorat
Acum
-5°C

FC Hermannstadt se pregătește de reluarea antrenamentelor. Mureșan anunță când ar putea juca primul meci

FC Hermannstadt se pregătește de reluarea antrenamentelor. Mureșan anunță când ar putea juca primul meci

Echipa de fotbal FC Hermannstadt se pregătește de reluarea antrenamentelor, tehnicianul Vasile Miriuță sosind la Sibiu pentru pregătirea jucătorilor.

Președintele echpei, Iuliu Mureșan, anticipează că prima etapă a Ligii 1 va fi programată în weekendul 13-14 iunie.

"Este o zi foarte importantă pentru națiune, pentru sport și pentru toți locuitorii acestei țări. Profesioniștii din sport vor trata cu atenție antrenamentele și se vor supune, în continuare, regulilor. Am avut și noi întâlniri video cu șefii fotbalului și am mizat pe o revenire cât mai rapidă. În plus, cei de la LPF au stat de vorbă cu Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, și au primit informații clare despre traiectoria acestei pandemii", spune Iuliu Mureșan, în direct la Digi Sport.
Medic de profesie, Iuliu Mureșan mai susține că, potrivit unor analize la nivel internațional, pandemia de coronavirus care a bulversat o lume întreagă va fi anihilată în curând.

"Pandemia e în scădere. Din informațiile mele, s-ar termina în toate țările, în 70-80 de zile. Viața socială face pași timizi spre reintrarea în normal, dar e un lucru îmbucurător. Vasile Miriuță a plecat deja la Sibiu și ține legătura cu jucătorii pentru a ne afla în pole-position la revenirea în normalitate", a mai spus Iuliu Mureșan, pentru Digi Sport.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus