Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Șoferi băuți la volan. Unul a intrat cu mașina într-o conductă de gaz

Șoferi băuți la volan. Unul a intrat cu mașina într-o conductă de gaz

În ultimele 24 de ore, polițiștii sibieni au identificat mai mulți șoferi care au condus sub influența băuturilor alcoolice. Unul din șoferi a intrat cu mașina într-o conductă de gaz.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 16:30, pe raza localității Ațel, un bărbat în vârstă de 32 de ani, localnic, în timp ce conducea cu viteză un microbuz pe strada Principală, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o conductă de gaz și apoi cu un stâlp de susținere a rețelei de electricitate, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă, la testarea alcoolscopică a șoferului, s-a constatat că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, având o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alți trei șoferi băuți, prinși pe raza județului Sibiu, azi-noapte

Azi-noapte, în jurul orei 02:30, pe raza localității Șeica Mare, un localnic în vârstă de 22 de ani a fost depistat cu o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 03:20, pe strada Baznei din mun. Mediaș, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Bazna, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 03:30, tot în municipiul Mediaș, de această dată pe strada 1 Decembrie, un tânăr de 19 ani, din Blăjel, a fost depistat conducând cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei menționați au fost conduși la unități medicale unde li s-au recoltat probe biologice de sânge, în cauză întocmindu-se dosare de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, faptă prevăzută și sancționată de art. 336 aliniatul 1 din Codul Penal, arată sursa citată.

În această perioadă, polițiștii rutieri continuă acțiunile de prevenire și combatere a conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus