Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Copaci rupți pe drumul spre Păltiniș. În zonele montane ninge

Copaci rupți pe drumul spre Păltiniș. În zonele montane ninge

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu informează că la această oră pe raza județului Sibiu nu există drumuri blocate din cauza zăpezii. În zonele montane ninge și se anunță în continuare ninsori.

Societatea este pregătită să acționeze cu 67 utilaje cu lamă și material antiderapant pe toate cele 8 zone care acoperă raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca).

În jurul orei 17.30 pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș în urma ninsorilor și a visolului puternic câțiva copaci s-au rupt si au blocat sensul de urcare spre Păltiniș. La această oră sensul de urcare spre Păltiniș este deblocat. Drumul este practicabil în condiții de iarnă (ninge abundent, viscol, carosabil acoperit cu zăpadă). Pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș se acționează cu 4 utilaje cu lamă si material antiderapant. Utilajele vor interveni în caz de necesitate și în cursul nopții.

circulatie zapada (2)

Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător. În perioada activității comandamentului de deszăpezire numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).

Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro - butonul “alertă trafic”).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus